-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
OKé Köszönöm szépen..
Más: De szerintem fontos.
Figyelem! ez csak biztonsági megoldás soha nem lehet tudni, a kisördög nem alszik
Tesztelők akiknek elfogadták ez csak egy biztonsági dolog de most olvastam a Huawei P9 Topikba.
Meg kérek mindenkit mentse le a Product ID mert ha a 7.0-val valami balul sül el akkor nem lehet a fastboot módot használni.
Kérnék mindenkit, aki frissíteni szeretne Android 7-re zárt bootloadernél, hogy működő telefonnál a produkt kódot olvassa ki a telefonból előtte. Ha ez nem történik meg, szerviz is lehet a vége a frissítésnek!
Tárcsázóba üssétek be # * # 1357946 # * # *És jegyezzétek fel mert csak akkor tudsz bl nyitni ha ez a kód megvan.. félperc az egész ennyit szerintem megér..
Forrás: Cunaja Huawei P9 Topick Gazda
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Milyen videókártyát?
- Computex 2025: Rakétasebességgel száguld a Kingston Fury
- Elemlámpa, zseblámpa
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Macska topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest