-
PROHARDVER!
Huawei P9 Lite 2017 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
Hát mit ad isten, várnom kell az új kijelzőre, mivel a boltban hogy hogy nem, készlethiány van, napok múlva jön meg elvileg. Úgy tűnik nem csak én jártam így mostanság, mert elvileg kellett volna nekik lennie készleten. Szóval most megint várok
Viszont annyira megmaradt bennem ez a dolog hogy miért is történt, hogy lecsréltem a Beats fejhallgatómat egy Skullcandy Ink'd Wirelessre. Aki esetleg keres korrekt ár/érték arányú vezetéknélküli fülest, nyugodtan ajánlom neki, mert egész korrekteren szól, és egész sokáig bírja az aksija. A Beats előtt pont ezt használtam tavaly egész évben.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Új modellszámozási rendszer első eleme lehet ez a középkategóriás termék. Itthon is kapható lesz, hozza a gyártóra jellemző stílusjegyeket és minőségi elvárásokat, plusz Android N-t futtat.
Huawei P9 Lite 2017
- Xbox Series X|S
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- fűnyíró traktor
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest