Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
hockeyapu
aktív tag
Totalcommandert használok azért keresem remélem megtalálom ! Köszi !
Onyx Boox Note Air "Sohase hagyd, hogy az erkölcsi érzéked meggátoljon a helyes cselekedetben" Galactica Enciklopédia...
-
kp78
addikt
válasz hockeyapu #918 üzenetére
Nekem a telefon gyökérkönyvtárába tette ezeket azb tel.könyv export fájlokat.
Könnyű megtalálni.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
bozoki
csendes tag
.vcf formátumban tudod exportálni, és megosztani a fájlt magát.
Névjegyzék - > Beállítások - > Importálás/Exportálás -> Névjegyek megosztása
és kijelölöd őket -
hockeyapu
aktív tag
Valakinek van fogalma róla melyik mappába rakja a teló a telefonszámokat ?
Le akarom menteni, hogy még véletlenül se felejtsem őket (volt már ilyen !)
A szinkronizálásoktól meg kivagyok !Onyx Boox Note Air "Sohase hagyd, hogy az erkölcsi érzéked meggátoljon a helyes cselekedetben" Galactica Enciklopédia...
-
bozoki
csendes tag
válasz Sántha Lajos #909 üzenetére
Nem nagyon gondolkodtam egyébként árban, nyilván úgy gondoltam hogy minél kevesebbet kelljen hozzátennem mondjuk egy 13as iphonehoz, vagy akár 14-hez.
-
Sántha Lajos
tag
válasz Sántha Lajos #910 üzenetére
Na jó, csak vicceltem, nem mondom hogy nem próbálnám ki a kameráját mondjuk, én mindíg emiatt váltottam telefont : P9 lite, Honor 8, P20, Honor 20 Pro, meg nemrég vettem a P30 Pro-t amit imádok. Tudom hogy kicsit le vagyok maradva, de én csak most jutottam el a P30 pro-ig.
[ Szerkesztve ]
-
bozoki
csendes tag
Nincs valakinek esetleg szüksége egy P50 Prora?
Külső tökéletes, mindig fóliázott, akksi mondjuk 87es
Kipróbálnék egy Iphonet az árából -
hockeyapu
aktív tag
válasz Roland8622 #904 üzenetére
Én megelégednék a Pro+-al is, az már nem üveg hátlapos ! De hát álmodik a nyomor !
A Mate sorozat meg 26-án érkezik (sajna nem hozzánk !)
Van egy forrásom, talán attól megtudok valamit a jövő héten !Onyx Boox Note Air "Sohase hagyd, hogy az erkölcsi érzéked meggátoljon a helyes cselekedetben" Galactica Enciklopédia...
-
Roland8622
aktív tag
válasz animatrix11 #905 üzenetére
A P széria új neve lett a Pura.
Van még Mate. Talán még ebben a hónapban lesz is róla érdemleges teszt.
70 Pro és gondolom a belső piacra csak a Pro +. De lehet mind a kettő csak náluk marad, mert "The Mate 70 series will also be the first Huawei phones to launch with HarmonyOS Next - Huawei's new in-house operating system, that's not based on the Android Open Source Project (AOSP)."Amúgy meg írom itt a dolgokat, meg szeretnék egy ilyen készüléket , aztán egyben nem tudnám megvenni
Huawei P60 Pro / Huawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3
-
animatrix11
őstag
válasz Roland8622 #904 üzenetére
íme
Szerintem máshol nincs ennyiért szerintem, amúgy nekem elég lenne a pro, de jól látom nincs már mate, hanem mostantól ultra?Hardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.
-
Roland8622
aktív tag
válasz hockeyapu #903 üzenetére
Szia. Biztonsági frissítés volt elméletileg. De ha rámész a Beállítások >> Rendszer és frissítések >> Szoftverfrissítés >> Aktuális verzió >> Módosítások listája (Jelen frissítés a rendszer biztonságát javítja biztonsági frissítéseivel. ) és ott van kékkel a link, hogy További információ .
#901animatrix11 Én már csak az Ultrát venném. Mindenhol a legHuawei P60 Pro / Huawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3
-
hockeyapu
aktív tag
válasz Roland8622 #900 üzenetére
Megjött nekem is frisült települt . Tudjátok mit csinált ?
Onyx Boox Note Air "Sohase hagyd, hogy az erkölcsi érzéked meggátoljon a helyes cselekedetben" Galactica Enciklopédia...
-
hockeyapu
aktív tag
válasz animatrix11 #901 üzenetére
Ha már lecserélem, akkor legalább a pro+-ra vagy az ultrára, azokon már nem az a buzi üveg hátlap van, ami mindig eltörik és rühellem!
-
animatrix11
őstag
válasz hockeyapu #897 üzenetére
Ebayen van kint Pura 70 pro 629+19 euroért fekete és fehér színben, gondolkoztam rajta, de ennyit nem ér egy telefon nekem, ha valaki szeretne venni értelmes áron szerintem itthon a sima 70 i stöbbe kerül
Hardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest