Hirdetés
-
PROHARDVER!
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shinnokina
tag
válasz
Bigboy30 #7241 üzenetére
ez egy PC-re, laptopra telepíthető program, amivel összekötöd a mobilodat. https://consumer.huawei.com/en/support/hisuite/
-
Jano_023
őstag
válasz
Bigboy30 #4399 üzenetére
Szia, én linkeltem egy vízálló tokot feljebb, élesben nem volt tesztelve de itthon jól működött. A gimbal témát én is néztem osmo mobile 2 használtam már 25k garanciával lehet venni. Ha sokat videozol lehet jó, de látod hogy megy az eszme csere a videó minőségével kapcsolatban.
-
-
ffodi
veterán
válasz
Bigboy30 #4160 üzenetére
Amikor áll a logonál nyomd hosszan a bekapcs + hangerő fel + hangerő le gombokat (tehát mind a hármat). Ettől elvileg újra fog indulni a telefon. Amikor épp kikapcsolt a kijelző engedd el a gombokat, majd tartsd nyomva a bekapcs + hangerő fel gombokat és várj amíg be nem jön valami. Ha szerencséd van, akkor a boot menü jön be...ha így történt, akkor meg lehet próbálni egy wipe cache-t pl.
Anno HTC-vel jártam hasonlóan, ott ez a trükk bejött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 5x-ös teleobjektíves lencsével emeli a Huawei a tétet, hogy fotózásban ismét hozzá igazodjanak. A sebesség és az üzemidő is ott a szeren, de hová lett a beszédhangszóró?
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest