- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemesi69
addikt
válasz
#44059648 #20360 üzenetére
Esetleg alternatíva lehet a Honor 50 5G, van gugli, jelenleg android 12. Kinézetre olyan, mint a P30 pro, csak a kamera sziget más. Teszteket olvasva, azt hittem nem igazán jó, aztán vettem eggyet a fiamnak, a használat teljesen mást mutat, mint amit a tesztekben írtak, egy kellemes csalódás, teljesen jól használható, fürge működés jellemzi, és hasonló jó akksiban, mint a P30 pro. Elnézést az off-r, de olvasgattam itt, hogy mire lenne érdemes váltani, hát ezt ajánlani tudom, és az ára se veszélyes, főleg hűség hosszabbításra venni. Nem válasz akart lenni részedre, de mire észrevettem, már nem akartam módosítani, mert kifutok a szerkesztési időből
Új hozzászólás Aktív témák
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Horgász topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Le Mans Ultimate
- Hardcore café
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Suzuki topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest