- Milyen RAM-ot vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen egeret válasszak?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Autóhifi
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Strezi
őstag
Mintha pár app továnbb maradna háttérbe... lehet hogy beállítások kérdése. Talán változott valami alapértelmezett érték? De, nem jelentős a különbség. SMS szines lista nem tetszik, akármennhire is dark módos.
Nem, nem fogok gyári visszállítást csinálni, egy fizetős szkinnel pöccre belakott és berendezett telón!
-
Strezi
őstag
Hosszabb zárolás után szeretném ha nem kérne PIN unlockot (ujlenyomatot használok amúgy). Merre keressem az beállítást?
-
Strezi
őstag
Végigtapigattam az új iPhone 11 kínálatot.
Pusztán súlyara és méretre, nem konkurencia, sőt! Nagyobb, nehezebb, vastagabb téglák, kisebb képernyővel..
Elégedett vagyok evvel a telóval, első droidnak jó választás volt! -
Strezi
őstag
Akkor én is kérdeznék egyet.
Unlockra az újlenyomatot használom, ami remekül hibamentesen megy. Ugyancsak kényelmes az értesítési sáv "lehúzása" is evvel a szenzorral.
Van-e arra lehetőség, hogy sima meg dupla tap-ot lehessen programozni az újlenyomat olvasóra? Konkrétan a home-ot szeretném átmappolni másra az alulról fel húzás helyett (nincsenek fix alsó gombok), ami elég kényelmetlen a huvelykujjamnak?
-
Strezi
őstag
Hogy lehet beállítani hogy ne 100%-ra töltsön a teló?
Nekem felesleges, meg tovább él az akku. -
Strezi
őstag
Egy hete vettem, nekem tetszik a kijelzője. Előtte OLED volt, de nem bántam meg, pont nem hiányzik az a fajta harsány színvilág. Ugyanakkor, napsütésben és este is szembarát, szép rajzolatú és jól olvasható.
Vodára váltottam vele, sokkal olcsóbb lett volna a Samu A50, pláne hogy arra beszámítás is lett volna a régi filléres telómról ... De, ez tetszett és nem kenyérre kell az áraMeg szép kékeslila
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Autós topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Független Iphone 13 Pro 256GB 87% Akku Hibátlan Dobozosan
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged