-
PROHARDVER!
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcusa
addikt
válasz
Black_Raven #3767 üzenetére
MiazazNP?
-
marcusa
addikt
válasz
Diamond500 #3726 üzenetére
Ha zárolt a képernyő akkor húzókásan lehet felvenni, ha fel van oldva akkor nyomókásan...
-
marcusa
addikt
Sziasztok!
Hogy tudnám 10-es androidra frissíteni a telefont? Jelenleg 9-es van rajta, de a szoftverfrissítés menüpontban azt írja naprakész. A Támogatás app-ból ha próbálom a frissítést, ott is ezt írja.
Köszi! -
marcusa
addikt
Nagyon köszi neked is! Én is a kettő között gondolkodom, picit már nagynak találom a note 10-et, de az ezzel járó hatalmas akksi vonzó... A 6s-emet napi 2x kell már tölteni, és nagyon vágyom egy olyan telóra, ami szinte bármit kibír használatban reggeltől estig.
Fotózni nagyon ritkán szoktam, játszani meg egyáltalán nem. Böngészésre, youtube videózásra, chat-elésre és telefonálásra használom a telefont. -
marcusa
addikt
-
marcusa
addikt
Sziasztok!
Új telefont választhatok a munkahelyemen, és köztük van a P30 is, ezért kérdeznék. A lista amiből választhatok:
P30
Xiaomi note 10
Xiaomi 9 se
Samsung s9
Elmentem telefonboltba és megnéztem őket, a P30 tetszene, de nem tudom milyen hátránya van a többi készülékkel szemben a májusban indult google ban téma miatt. Fel tudnátok erről világosítani? A gyakorlati használatban hogy érzékelném ezt?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Jóval olcsóbb, mint a csúcsmodell, de majdnem annyit tud. A legfrissebb trükkök nincsenek benne, de van olyan funkciója is, ami a drágább verzióból hiányzik.
- Google Pixel topik
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Futás, futópályák
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- OLED TV topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amatőr csillagászat
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest