Hirdetés
-
PROHARDVER!
>> Légy szives kérdezés előtt olvasd el! <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
gti16v
őstag
Érdekes dolgot,csinált ma a telefon..a velencei -tóban végig a farzsebemben volt a telefon,kb fél órát,max 5-10-20 centi mélyen előkaptam fotózni...kameráról törölném le a vízcseppeket...és akkor látom,hogy a középső kamera,kicsit párás belülről,nem tagadom sík ideg lettem...,meg felvillant a sonys időszak,amikor az összes beázott (Z,2 db Z1,2 db Z2,Z3)....gondoltam a gagyi ajtók miatt....ebben a proban nincs ajtó...meg minden csati szabad....mindenesetre,most meginogtam...(attól függetlenül,hogy durván szép képeket,lőttem előtte is utána is,és mire kiértem a partra,eltűnt nyomtalanul a pára)
Tudom,tudom...nem szabad vízbe vinni stb.. De 2018 -ban még tényleg nem lehet,legyőzni a vizet ?és meglehet téveszteni a vásárlókat?Hozzáteszem előtte,otthon a kis medibe jóval melyebbre,jutott a telefon,és tovább..és nem volt ilyen gond,ráadásul az a kis sim fiók,"hivatalosan" az egyetlen gyenge láncszem,ami egyszer volt,kihúzva vásárláskor...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az új P-sorozat csúcsmodellje három hátlapi kamerával, OLED kijelzővel, betüremkedéssel és mesterséges intelligenciával próbál tarolni. Irgalmatlan jó telefon, de nem hibátlan.
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest