Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- 3D nyomtatás
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
>> Légy szives kérdezés előtt olvasd el! <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
emerzee
aktív tag
válasz
Imilenni #17724 üzenetére
Nekem 106 napja nem volt újraindítva. A rendszer még mindig gyönyörűen, gyorsan működik, napi használat mellett. Nem nagyon szoktam bezárogatni a programokat, feltelepítettem egy csomó mindent és töröltem is, ment asztali módban hub-bal, csatlakozott hozzá új eszköz nem is egy, játszok rajta, dolgozok, YT, böngészés (Chrome jelenleg 36 "füllel", de volt 49 is), zene hallgatás (Spotify), film nézés, volt kinthagyva hidegben, semmi extrát nem veszek észre rajta, ami miatt újra kéne indítanom. Az akksi is tök jó, pedig sokszor van rátöltve, de ha nincs, akkor is bírja a strapát! Azt hittem a Mate9 a legjobb telefon, de ez még annál is sokkal-sokkal jobb. Eladni sose fogom az biztos, de még nagyon sokáig lecserélni se. Ha ránézek, még mindig nagyon sokszor eszembe jut, hogy hihetetlenül jó ez a telefon és nagyon szuper választás volt. Sok telefonom volt, amire azt mondtam, hogy szeretem, de ennyire még egyiket se!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az új P-sorozat csúcsmodellje három hátlapi kamerával, OLED kijelzővel, betüremkedéssel és mesterséges intelligenciával próbál tarolni. Irgalmatlan jó telefon, de nem hibátlan.
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest