Hirdetés
-
PROHARDVER!
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcnet
addikt
Ma volt alkalmam élesben tesztelni a telefont Ingressel. Reggel 8-tól este 6-ig nyüstöltem, haverral elmentünk kiruccanni egyet. Sajnos nagyon csúnyán elvérzett. Kb 10:30-tól 15 óráig kézzel kellett árnyékolni a kijelzőt. Semmit, érsd semmit nem láttam belőle. GPS piszok pontatlan, kijelző feloldás után utcákkal ugrott odébb, majd körbe driftelve úszott a valós pozicióra. Teszteltem "csak készüléken" és "nagyon pontos" helymeghatározás módban is. Stabil 4G-t is sűrűn eldobja és átvált 3G-re ott, ahol S7-en stabil 4G van. Sajnos úgy döntöttem elállok a vásárlástól. Ha szerviz vissza is teszi Nougatot, a hálózat váltogatás szerintem túl agresszív. Bővem stabil 4G-t is képes eldobni. GPS sem győzött meg Galileo ide vagy oda. Nagyon kár érte! Nem rossz masina, csak az én felhasználási szokásaimnak/feltételeimnek nem felel meg.
Egyelőre maradok S7-nél és majd meglátom. Azt tudom, nekem 7-800 nites kijelzős telefon kell.
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Minden jót! Sziasztok!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyon jól sikerült a Huawei új, kompakt csúcsmobilja, az előd eleve nagyon magasra tette a mércét, a változások pedig olyan pontokon érkeztek, ahol szükséges is volt.
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest