Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tina77
csendes tag
Sziasztok!
A Telekomnál most hosszabbítottam meg az előfizetésemet és mondták ezt a tablet vásárlási lehetőséget.
Úgy olvasom jó kis készülék, kár lenne ennyiért kihagyni.
Az lenne a kérdésem, hogy én főként film nézésre használnám. Eddig a letöltött filmeket pendrive-ra raktam és kis dvd lejátszón illetve tv-ről néztem. A tablethez ugye nem lehet pendrivet csatlakoztatni? Akkor erről hogy lehet a legegyszerűbben megnézni a letöltött filmet?Köszönöm! :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
ma A Huawei új, 8 colos tabletje több szempontból nagyon jól sikerült, de vajon mennyire fognak minket kinevetni, ha egy ilyennel telefonálunk az utcán?
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPad Air 2 tablet 9.7" arany szín 128GB
- Apple iPad 10,9" (10th gen) 64GB WiFi
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest