Új hozzászólás Aktív témák
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Vissza raktam tableten az emui 11-et. Sokkal jobban tetszik mint a harmony os. Hogy tudnék megszabadulni a “szoftverfrissítés áll rendelkezésre” rendszerüzenettől? Kikapcsoltam már minden létező erre vonatkozó kapcsolót de mégis feldobja. Le lehet tiltani valahogy?
-
falabu88
aktív tag
Megjött kb 3 hét után a 2 üvegfólia aliexpress-ről.. Rommá törve
Kérdés: emag partnertől találtam fóliát, "Premium Pro+", ismeri valaki? Illetve aliexpress-en találtam Paper Like fóliát, viszont ezt itthon nem árulja senki. Ismeri valaki? Normál használatra milyen? Párom is fogja használni egyetemen jegyzetelésre a tabletet, így ha írni jobb rajta, és normál használatra is jó, lehet ez lenne a nyerő. Az üveg sem védi szerintem meg a kijelzőt, ha leesik, így ilyen szempontból mindegy melyik lesz. -
punky10
addikt
válasz
falabu88 #195 üzenetére
Szerintem is.
A Telekom volt az első,amelyik függetlenül kínalta a telefonjait.Arra hivatkoztak,hogy a hűség lejárata után ingyen függetlenítenie kell a telefont.Ugyanez van a hálózati eszközökre is.Fizetni kell a SIM-lockért,majd utána a feloldásért is...Inkább nem fizet.
A lóvé ugyis a SIM használatáért jár... -
punky10
addikt
válasz
falabu88 #193 üzenetére
8Én elajándékoztam egy munkatársamnak,aki telenoros(bocs:jettel,vagy mi)kártyával akarta használni.
Eddig még nem mondta,hogy"b.szdm.g"...
A router nekem se jött be,nincs akksivisszajelzés.Egyszer csak közli,hogy elfáradt,kész,ennyi.Semmi előrejelzés,hogy most itt tartok,még ennyi van bennem,vagy valami támpont,hogy meddig tud még működni.
Inkább beállítottam a tartalék telefonomat routernek.
Lereseteltem,beállítottam az egyszerű módot,feltelepítettem pár appot(Macrodroid,Gauge battery,Digitalclock,Network signal info)és megcsináltam igy:p
Ez fogad úgy hogy a telefonban van a net kártya,de a telefon szinte alszik.Másfél hónapot kibír,ha elfelejtkezel róla.Tapasztalat...
Megérintem a szürke off felíratú ikont,akkor a macrodroid bekapcsolja a mobilnetet,ha aktív a mobilnet,akkor megváltoztatja az ikonokat erre:
És elindítja természetesen a hotspottot.
Szerintem ez majdnem minden telefonnal hozza legalább azt a szintet,amit ez a router nyújt.
Már bocs,ha netán üzletet rontottam...lp
Ezzel a kombóval a router max azzal tud szembeszálni,hogy a router 10-nél több felhasználót is ki tud szolgálni,a telefonok közül nem mind tud. -
falabu88
aktív tag
Sikerült egy bontatlan telekomos szettet és egy új tollat beszereznem, szerintem nagyon jó áron (100k + 12k). A routerre nincs és nem is igen lesz szükségem, úgyhogy megy eladásra.
Meg tudja esetleg valaki mondani, hogy a router független vagy telekom függő? Bravophone matricából ítélve független, de ha nem muszáj nem bontanám ki tesztelni.Így 2 nap teszt alapján nagyon tetszik a tablet, villamgyors, jól bírja az akksi (ezzel volt 1 kis gond tegnap. Frissítés után 55%-ról leesett 6%-ra, utána összevissza mutatta a töltöttséget, 5%-okat ugrott töltés közben, majd utána is, de ez egy teljes töltés után úgy tűnik megszűnt.)
Sok lehetőség van benne, elég lesz kiaknázni. Párom imádni fogja a pdf-re jegyzetelést az egyetemen
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! A legújabb harmony os rendszeren, ha a gyökérkönyvtárban rendszerezem albumba a fotóimat, a galéria alkalmazásban nem történik semmi, ugyanúgy ömlesztve vannak a képek. Miért lehet ez?
-
falabu88
aktív tag
válasz
nojbispeed #186 üzenetére
Sikerült esetleg azóta kideríteni? Ali-n dob fel a kereső tollakat, csaktán működik másik tollal is. Páromnak adnám oda néha egyetemen jegyzeteléshez, nekem annyira nem fontos a toll.
100k körül tudnék most venni egyet még 1,5 év garival, gyári billentyűzetes tokkal, toll nélkül. Jól sejtem, hogy nem fogok hasonló árban ilyen tudású tabletet venni?
Usb-n otg átalakítóval meg tud hajtani külső vinyót? Laptopot cserélne, néha, ha gyorsan akarok leszedni valami filmet torrentről, akkor jó lenne ha tudnám rá használni.. -
gyga
senior tag
válasz
Nephylim13 #187 üzenetére
ezt cáfolom. kiválóan fut a game. majdnem maxin minden a felbontás is ok
-
punky10
addikt
Jött frissítés.Leginkább a szuperkészülék funkcióra mentek rá(de csak olyat,amit en nem használok),meg a biztonsági javítás lett júliusi.
-
nojbispeed
csendes tag
Sziasztok. Csak a gyári tollal lehet használni? Telekomnál most nem adnak hozzá, külön elég drága lenne megvenni.
-
gyga
senior tag
Rootolni hogy lehet? Próbálta már valaki?
-
Minime55
csendes tag
Üdv
Diablo immortal működik rajta ?Köszi
-
braseel
tag
Tokot tudnátok ajánlani? Eredetit egy helyen láttam 15.000,- forintért, az soknak tűnik. Az utángyártottaknak pedig a minősége kérdéses. Előre is köszönöm.
-
Biggy1977
újonc
Én a páromnak vennem ajándékba, hogy telefon ehelyett itt játszhasson amivel szokott. Ilyenekkel: gardenscapes, candy puzzle, pixwords, homescapes, escaperoom és facebook-ot hasznalna. Azért kérdeztem, mert a laptopon ezek nem nagyon mennek, és ugye ez a tablet nem támogatja a google-t.
-
HUNited
őstag
Sziasztok, kifejezetten myelvtanuláshoz venném meg.
Ki tudná valaki próbálni, hogy a Rosetta Stone fut e rajta? Elvileg minden apk fájl fut, de jobb lenne a biztonság.Illetőleg lehet a készüléket rootolni, vannak esetleg alternatív romok?
-
MAGUS7
tag
Sziasztok tablet vásárlás előtt állok és a Huawei Matepad 11 is felmerült,elég meggyőző az ára,A Google cuccok hiánya mellett van még valami hátránya a HarmonyOS-nek ? Olvastam itt a fórumban hogy a Gwent nem megy,jelenleg sem működik ? Amúgy Huawei Mate 20x 5g-ét használok,amivel elégedett vagyok,ezért is gondolkozok ezen a tableten,ami jár mellé billentyűzetes tok meg ceruza mennyire használhatóak ?
-
Fantomas80
tag
válasz
Fantomas80 #163 üzenetére
Meglett
-
BaDaBoo
csendes tag
Sziasztok!
MatePad 11 tulaj lettem.
A kérdésem az lenne, hogy hol tudnám fóliáztatni a készüléket és hogy milyen tokot ajánlanátok hozzá? A billentyűzet nem lényeg.
Válaszotokat előre is köszönöm!
-
Fantomas80
tag
Sziasztok
A gyerkőc elhagyta a lakásban a M-pencilt.
Kérdésem próbálok rácsatlakozni de nem csatlakozik rá.
A billentyű csak amikor hozzá ér a tablet akkor csatlakozik össze. A toll is csak helyén csatlakozik? Nem emlékszem rá hogy a tollnál hogyan működik.
Fel volt töltve a toll amikor történt a baleset.
Vagy kikapcsolhatja magát a toll egy idő után ezért nem látszódik? -
spirit78
tag
válasz
Nephylim13 #161 üzenetére
Nem kell usbvel tölteni, a tablet tetejére téve is töltődik.
-
Nephylim13
csendes tag
Nekem kellemes csalódás iPad-hez(prohoz) hasonlítva, kisebb, de gyors, amire kell bőven elég, sőt!
DE
A tollak közül csak a saját M-pencil-el megy? Vagy van utángyártott, mert egy iPencil árát elkérni ehhez, amit USB-vel töltök NONSENSE!!!
HELP -
Ronam
addikt
Chromeból lehetne valahogy importálni a könyvjelzőket, jelszavakat, stb? Van erre esetleg valami megoldás? GSpace-t próbáltam, de azzal nem sikerült.
-
spirit78
tag
Sziasztok!
Milyen beállítással lehet, hogy mikor megy a Youtube, akár appból, akár böngészőből, a háttérben menjen? Ha másik appot nyitok meg vagy lezárom a képernyőt, leáll. Pedig a háttérben való futás engedélyezve van mind a Youtube appra, mind a böngészőre.
Köszi!
-
Ronam
addikt
válasz
nemethzoli #155 üzenetére
Köszi szépen!
-
spirit78
tag
Melyik zenelejátszót használjátok? Az alap Zene app-hoz valamiért nem tudom frissíteni a lejátszási listát, az AIMP nevűnél meg tök mindegy mit állítok be, nem sorban játsza le a számokat. A Kodi, meg nem indul, csak fekete kifagyás.
Köszi!
-
Ronam
addikt
Ti milyen email appot használtok Gmail helyett? Jó lenne valami, ami folyton szinkronizálná a gmailes leveleket, a gyári app asszem csak 15 percenként frissíti.
Desktop mode vajon lesz Harmony OS-ben? Vagy az felejtős?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kipróbáltuk az első HarmonyOS-es táblagépet – villámgyors, ismerős hibákkal.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- iPad Pro 7 M4 13" 256GB Cellular Hibátlan/2025.11.29.Apple Gar./p4219
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Apple iPad Pro M4 11" 256GB WiFi, Apple garancia, BOMBA ÁR!
- 6.8" KOBO AURA HD ,1440 x 1080, microSD, ConfortLight +tok
- Redmi Pad Pro 5G , 12.1 Coll 120hz! Snapdragon 7S Gen2 , Makuláltan , 2 év garancia !
- Amazon Kindle Paperwhite 10th Gen PQ94WIF - új, dobozában
- Apple iPad Air 3 Cellular + apple pencil 1st gen
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest