Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HP notebook topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Digitális fogyasztásmérőt, de milyet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
spirit78
tag
válasz
Fantomas80 #213 üzenetére
Huawei MatePad Keyboard
Azóta se látja?
-
spirit78
tag
válasz
Fantomas80 #210 üzenetére
Ez fura. Most nekem is elvesztette, de pár próbálkozás után tudott csatlakozni.
-
spirit78
tag
válasz
Fantomas80 #210 üzenetére
És ha bluetooth kikapcs, majd bekapcs, akkor látja-e a billentyűt és csak nem tud kapcsolódni, vagy nem is látja?
-
spirit78
tag
válasz
Fantomas80 #208 üzenetére
Próbáltad úgy is, hogy újraindítod a tabletet és úgy kapcsolódjon?
-
spirit78
tag
Itt a leírás videóval, hogy oldható meg, arra kell figyelni, hogy nyelvet NE állítsd át csak a régiót: https://www.youtube.com/watch?v=dLDcf84xHyo
-
spirit78
tag
Én is szeretném már, ha lehetne rá frissíteni, de úgy tűnik mostanában nem lesz belőle semmi. Jan. 25-én írták, hogy frissül rá, de csak a kínai modelleken elérhető.
https://www.huaweicentral.com/huawei-matepad-11-and-10-8-gets-harmonyos-3-0-0-193/
Bár ha a régiót átállítod magyarról kínaira, akkor frissíti elvileg, de a nyelvet is átállítja elvileg, így nem mertem még kipróbálni. Nem tudom, ha a régiót ezután visszaállítod magyarra, akkor lesz-e magyar nyelv benne. Aki bátor vagy van kínai barátja, az kipróbálhatja, várom az eredményt :-)
-
spirit78
tag
A gyári M-pencil mennyire stabil nálatok írás közben? Nekem folyton elveszti a kapcsolatot és vissza kell tenni a tabletre, hogy újra csatlakozzon (akku tele van, nem ez a gond).
-
spirit78
tag
válasz
Nephylim13 #161 üzenetére
Nem kell usbvel tölteni, a tablet tetejére téve is töltődik.
-
spirit78
tag
Sziasztok!
Milyen beállítással lehet, hogy mikor megy a Youtube, akár appból, akár böngészőből, a háttérben menjen? Ha másik appot nyitok meg vagy lezárom a képernyőt, leáll. Pedig a háttérben való futás engedélyezve van mind a Youtube appra, mind a böngészőre.
Köszi!
-
spirit78
tag
Melyik zenelejátszót használjátok? Az alap Zene app-hoz valamiért nem tudom frissíteni a lejátszási listát, az AIMP nevűnél meg tök mindegy mit állítok be, nem sorban játsza le a számokat. A Kodi, meg nem indul, csak fekete kifagyás.
Köszi!
-
spirit78
tag
Van közte különbség, hogy a belső vége a hegynek piros vagy kék? Jelöl ez vmit?
https://bevachip.hu/huawei-matepad-m-pencil-set-55032535-p785923/
-
spirit78
tag
Örülök, hogy bő 2 oldal Android/Harmony fikázás után végre a tabletről is van szó, hogy milyen a gyakorlatban.
2 kérdésem van:
WPS Office fut-e rajta?
#126gyga 2. a tok mágnesen rögzíti a tabot ha rossszul fogom képes kiesni kinyitott állapotban: ez mennyire veszélyes? Tényleg olyan könnyen kicsúszik belőle?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kipróbáltuk az első HarmonyOS-es táblagépet – villámgyors, ismerős hibákkal.
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xbox Series X|S
- Milyen egeret válasszak?
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox tulajok OFF topicja
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HP notebook topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- iPad Pro 7 M4 13" 256GB Cellular Hibátlan/2025.11.29.Apple Gar./p4219
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest