Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz tesz-vesz123 #249 üzenetére
Mate 10Pro alapvetően remekül dolgozik most is, gyorsan, néha a Chrome szarakodik rajta. Bár meg van nyitva jó 150+ fül benne.
-
rdt89
addikt
válasz #72445440 #236 üzenetére
Amiben elmarad az is szoftveres dolog, amiket egy nagyobb frissítéssel remélem mi is megkapunk P40 Pro tulajok. Persze hardverben is elmarad, de szerintem a Kirin 960 óta a Huawei telefonok nagyon gyorsak és ha nem az aktuális legerősebb hardvered van tőlük is vígan ott van erőben az élen.
-
Aryon87
félisten
válasz Juhaszatti #245 üzenetére
Azt nem ismerem, Samukon is Play-t használtam. Bár ez most eszembe se jutott
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz #72445440 #240 üzenetére
Az a baj, hogy az Appgallery még fényévekre van a Play-tól. Igaz én nem merültem bele nagyon, ami kellett nekem, az imént említett 2 helyről raktam fel, és öröm van. Frissülnek is ahogy kell.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz #72445440 #237 üzenetére
De csak a Play áruház létezik, minden más dzsunka. Nemsokára jön az ehhez hasonló komment is.. C
7fejűSárkány: Én az alkalmazásokat az Aptoide és APKpure boltokból szereztem be. Ja hogy azok is dzsunkahelyek? Play áruház veszélyei után ezek semmiségek már
De legalább nincsenek hirdetéseim, csak a Face tolja a képembe a baromságait.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
7Heads Drago
veterán
Ha gyárilag nincs fent a telon akkor az egy klón ami lopja az adataimat
Illetve csak és kizárólag a play áruház a biztonságos... jah bocs még se. [link]
Aki össze-vissza telepít az ott is benyalhatja sajnos. Az Apple féle áruház ehhez képest egy banki trezor. Ott adnak erre is.
Papír nélküli készülékgaranciával és bioműanyaggal zöldít a Huawei [link]
Csak sikerült bevágni egy kicsit az Applenak is. Gondolom hogy azért van ez.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Aryon87
félisten
Vótmá? Európában is elindul a Mate40 Pro értékesítése!
Csak hogy a mobilról is legyen szó, ne csak a hülyeségről..
-
-
őstag
Nem ezen a fórumon fog múlni, hogy a Huawei lényegében elveszti az európai piacot, és itt csak geekmárka lesz egy darabig. Ahogy feljebb is írtam: aki nem csak olvasni tud, hanem értelmezni is... Na ezen a fórumon tökéletesen látszik, hogy ilyenből nagyon kevés van. És aki értelmezni nem tud dolgokat annak a gms a max amit képes feldolgozni.
-
őstag
Eleinte küzdöttem velük én is. Aztán láttam, hogy mindig ugyanazokkal mindig ugyanarról vitázni felesleges. Az első lépcső az volt, hogy megírtam a válaszokat, de nem nyomtam rá a küldés gombra. De ez nem mehetett így sokáig, ezért elkezdtem átlépni azokat a kommenteket akiknek a dumájára nem voltam kíváncsi. Nemcsak Huawei cikknél, Samunál se, 1+ se, almás cikknél se.
-
Aryon87
félisten
Jól csinálod. Engem mindig felbosszantanak az ilyenek, és nem tudom megállni, hogy nem reagáljak. Holott tudom, hogy úgyis én húzom a rövidebbet (mert egyszer kivágnak innen végleg).
-
őstag
Aki nem csak olvasni tud, hanem értelmezni is, szerintem hamar "vágja" ki az aki ugatja a Holdat, és ki az aki tapasztalatból beszél. Sajnos ez a "semmi közöm hozzá de belerúgok" mentalitás eléggé elharapózott itt a fórumon. Prémium tagként akár tilthatnám is azt a társaságot akik rontják itt a levegőt, de mint írtam, én már kezelem a magam módján. Nem is tudom melyik Huawei cikk alatt volt a mélypont, hogy az első 50 kommentből 14-et olvastam el....nem is írtam oda semmit.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Csak az a baj, hogy minden cikknel ugyanaz a forgatokonyv van, ugyanazba sablon, ugyanazok az arcok. Es megy akar 1000 oldalon at is.
Akinek meg van tapasztalata, inkabb nem is ir semmit a rendszert illetoen, mert felesleges, ugyis leugatjak, hogy mekkora egy luzer.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
őstag
Ha leszámítjuk az idejárkáló ijuzereket és azt az egy megtévedt ijuzert aki samsungot vett, tulajdonképpen senki nem marad aki habzó szájjal háborogna a hms ellen. Jönnek, elmondják, hogy hms mégse az ő világuk és nem látjuk többet őket. A törzsgárda fikázók irományait már hónapok óta el se olvasom...még más telefon fórumjában sem.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
5 honapja hasznalom HMS-el a P40Pro-t. Minden alkalmazasom fent van a Poweramp kivetelevel, es nem bongeszobol hasznalom oket. (Kiveve a drive es fotok, ha epp szuksegem van ra).
De mar nem irok semmit ebben a temaban, mert mindig van, aki lehurrogja hogy Gugli nelkul mekkora egy hulladek es tarsai hozzaszolasok.[ Szerkesztve ]
-
gombasm
aktív tag
Nem volna hátrány, ha legalább egy olyan is hozzászólna, aki használ(t) már GMS nélküli, csak HMS -sel működő Huawei telefont (bármilyet), mert így elég nagy marhaságok kerülnek itt leírásra.
Tisztán kalandvágyból vettem magamnak egy P40 lite -ot és megelégedéssel használtam pár hónapig (már nincs meg, egy telefon nálam max. 3 hónapot ér meg). Bankoltam is vele (CIB) és az alkalmazások között további magyar bankok appjai is szerepeltek, szóval fejlődik az folyamatosan. Használtam a gugli összes alkalmazását is - igen, böngészőből, lehet kezdeni lesajnálni - minden gond nélkül. Igen, kényelmesebb lenne mindennek külön app, de egy határozott előnye van a GMS nélküli világnak: egy nap használattal soha nem sikerült 30% -nál többet elhasználnom az akkuból, általában 75% körül maradt estére. Volt előtte Mate 9, Mate 20, P20 és pár Honor is nálam használatban, mindegyik GMS -el és azokon inkább jóval 50% alatt maradt estére az akkuban. (FB alkalmazás pl. soha nem volt, most sincsen fenn, mert katasztrófálisan sok tárhelyet fogyaszt.)
A topic témáját nem elfelejtve: biztos vagyok benne, hogy lesz valamilyen Mate 40 -em, de nem ennyiért, várok kicsit (vagy többet), amíg megfizethető ársávba kerülnek a keveset használt darabok. GMS nélkül is bevállalnám bármikor!
[ Szerkesztve ]
Nexus 4 & Redmi 5+ & Poco F2 pro & Nothing (1)
-
Giovan!
addikt
válasz 7Heads Drago #214 üzenetére
Azt hittem nyilvánvaló, hogy a közelmúltban tiltólistára került kínai cégekre célzok...
Mert ezekben a topikokban folyamatosan előkerül, hogy jaj a Trump bármelyik sikeres kínai mobilgyártót kicsinálhatja ezentúl, merthát nyílván csak azért terrorizálja szegény Huaweit is mert sikeres a mobilpiacon, de mégsem hozott még eddig senki példát rá, hogy nem hálózati eszközöket vagy megfigyelőrendszereket fejlesztő kínai cég kapott volna ilyen szintű szankciókat.
Sőt, fentebb linkelte az egyik kolléga, hogy konkrétan enyhíteni terveznek a Huawei szankcióin, és a teljes cég ellehetetlenítése helyett mostmár a hálózati szektorra koncentrálnak, de ja, nem az 5G-ről szól ez a történet...Ezt a beszélgetést én befejeztem (annál is inkább, mivel a moderátorok már jelezték, hogy ez nem ide való), ha folytatni akarod, a politika topikban megteheted.
[ Szerkesztve ]
Speak softly and carry a big stick, you will go far.
-
törölt tag
Amennyi milliomos van ott, vígan elfér.
-
tesz-vesz123
senior tag
200000 előrendelés. Nagyon "kapkodnak" utána. Amúgy mernének mást venni Kínában... Még az üzletben tarkón lőnék.
-
7Heads Drago
veterán
Tudsz olyan cégre példát mondani, aki nem a fent említett két kategóriába tartozik, mégis a Huawei-hez hasonlóan szankcionálva lett?
Oroszország, Eu stb. [link] [link]
És semmi köze az 5g-hez.A téma: Kapkodnak a 800 000 forintnál is drágább Porsche Design Huawei Mate 40 RS mobilok után [link]
Tiszta hülyék az emberek.
Kijelző infó: [link][ Szerkesztve ]
-
7Heads Drago
veterán
válasz tesz-vesz123 #205 üzenetére
Mi a gond az ujjlenyomat olvasóval? Kb ugyanannyi mellényúlás van mint face id-nél. Mellesleg pl zsebből kivéve már fel is old, ránézés nélkül. Szerintem mindkét rendszer jó. A vírus miatt most a face id viszont hátranyban van. Viszont a kijelzőbe épített valszeg lassabb lesz asztalról felvéve. Az meg kinek mi a vacak elég szubjektív: nekem (sok másnak is) pl az I12 fényes kék hátlapja nagyon gagyi bazári, illetve kérdéses hogy a hátsó kamerák zafír bevonatta is mennyire valós. Mivel semmivel se tud többet androidostól. A Htc zafírjaitól meg messze elmarad.
Viszont ettől függetlenül mégis az összképet kell nézni és komoly érvek szólnak mellette.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz tesz-vesz123 #205 üzenetére
De sajnálom.. ja nem.
Befejezem az offot.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz tesz-vesz123 #202 üzenetére
Nagyon nagy tévedésben vagy, de nem számít, maradj a saját okosságaidnál csendben, de falls baromságokat felesleges írni. + biztos vagyok benne, hogy sok Apple tulaj örülne egy optikai olvasónak, amit a gyártó valamiért még mindig nem akar a telefonjaiba betenni.
Amúgy minden androidost érdemes főverzióváltás után gyalulni. De kinek mi. Ja bocs, az Applenál nem kell ilyet csinálni. Bocs
Akkor futás oda..[ Szerkesztve ]
-
tesz-vesz123
senior tag
Ez nekem kellemetlen, hogy egy szutyok optikai olvasót, -amit felold a szomszéd bácsi-, hasonlítasz egy 3D-s arcalapú azonosításhoz! Meddig tudsz még süllyedni? Nem én tehetek róla, hogy a kínaiak képtelenek updatelni a szutykukat és tele hagyják hibával a rendszert. 2020 végén nehogy már resetelgessem minden frissítés után, mint egy 30 ezres Android 2.3 ZTE valamit. 🤡 Dzsunka. 👎
[ Szerkesztve ]
-
doooo
veterán
válasz <Adamsky> #176 üzenetére
Nem sikerült, mivel rossz helyről akartad "behúzni őket". Van egy keskeny indikátor, egy hosszúkás, de a képernyő oldalának max egynegyedét elfoglaló csík (bár talán lehet szabályozni a hosszúságát is), amit lehet feljebb, lejjebb helyezni, másik oldalra rakni, tetszés szerint, és csak akkor működik a behúzás, ha abban a sávban történik, elkerülve így a nem-kívánt interakciókat. [link] (a hangerőgombok mellett keresd a "csíkot", amiről beszéltem)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest