Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Jól csinálod. Engem mindig felbosszantanak az ilyenek, és nem tudom megállni, hogy nem reagáljak. Holott tudom, hogy úgyis én húzom a rövidebbet (mert egyszer kivágnak innen végleg).
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Csak az a baj, hogy minden cikknel ugyanaz a forgatokonyv van, ugyanazba sablon, ugyanazok az arcok. Es megy akar 1000 oldalon at is.
Akinek meg van tapasztalata, inkabb nem is ir semmit a rendszert illetoen, mert felesleges, ugyis leugatjak, hogy mekkora egy luzer.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
szkaroly
senior tag
Magyarán a biznisz az első az amerikaiak számára. Nagy meglepetés. Az év elején, amikor a két ország elnöke kötött egy egyezményt arról hogy a kínaiak vesznek egy csomó gmo-s élelmiszert az amcsiktól, lett volna a tárgyalásoknak egy második fordulója is, ahol a Huawei kérdés is szóba került volna. Aztán jött a Covid. A választási kampányban kellett egy ellenségkép, erre oroszok Donnynál nem jöhetnek szóba. A novemberi választások után megint a biznisz lesz a legfontosabb.
Poco F6
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest