- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali médialejátszót?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tovgab
aktív tag
Üdv!
1. Természetesen lehet. Amiben pl. én még nem csalódtam az a Spigen márka és azon belül is a Rugged Armor széria. De ebay-es alternatíva is sok van.
2. Gyárilag nincs fólia a telefonon és mivel oldalt ívelt a kijelző, ugyanaz a nehezített helyzet áll fent, mint bármely más ilyen kialakítású telefonnál. Nem egyszerű rá megfelelő fóliát-, üveget-, liquid réteget tenni. Vannak itt jó páran akik a Media Markt-os Clearplex-re esküsznek, más az UV ragacsos cuccokra, tényleg keress rá itt a topikban, olvass vissza.
3. A navit saját tapasztalatom alapján elég jól bírja. Waze-t használok általában auto fényerőn, közben bluetooth-on keresztül megy a streaming a fejegységre Spotify-ból, ilyen felhasználás mellett kb. 15-20% / óra a merülés. Bizos van ennél többet bíró telefon a piacon, de szerintem abban itt mindenki kiegyezik, hogy benne van a top-ban a flagship-ek között.
4. Legutóbbi frissítéssel jött a friss security update, + egy új Super macro mód a fényképezőhöz és ahogy a fórumokon látom, folyamatosan megy a fejlesztés.
Kínában már elérhető egy olyan frissítés is ami real time-ban tesz egy ilyen "Sin City" effektet a képre, szóval szerintem erre sem lehet panasz.
Én azt mondom nézd meg valahol élőben, ha bejön amit látsz, akkor pedig nyugodtan vedd meg, szvsz. nem fogsz benne csalódni. -
tovgab
aktív tag
válasz
N.YCityBoy #6940 üzenetére
Pont ehhez kapcsolódóan lenne egy kérdésem. Mivel a Mate 20 Pro ugye dual sim-es, de a Telekom-os szerződésen és egyéb papírokon is csak a sim1 IMEI száma van feltüntetve, vajon ez azt jelenti, hogy csak a sim1-et tudják letiltani?!
-
tovgab
aktív tag
Egy normális világban egyáltalán nem kellene figyelembe vennem, hogy egy új technológiáról van szó. Persze 330ezerért még nekem kell kompromisszumot kötni, mert a gyártó úgy implementál valamit a telefonjába, hogy az 10-ből kb. 6-szor működik. Vicc!
Ez most nem csak ide és nem csak a Hüvelyre vonatkozik, de mivel ezt én is besz*ptam, így ide kerül!
Természetesen a dühöm sem neked szól, csak ez már kikívánkozott!
A félkarú AOD-ről, meg a notch miatt nem látszó értesítési ikonokról már nem is beszélve!!! -
tovgab
aktív tag
válasz
N.YCityBoy #6766 üzenetére
Elég drága, ez igaz, viszont nem nagyon van ennél olcsóbb megoldás, ami tartalmaz egy QC 3.0-ás töltőt, HDMI kimenetet, meg 3db USB portot.
-
tovgab
aktív tag
Samsung Type-C►HDMI átalakító, de ez csak a képet viszi át.
vagy:
Ez pedig egy fullos megoldás háromszoros árért., erre már lehet usb-n csatlakoztatni bármit, egér+bill. kombót is akár.Biztos lehet találni ennél olcsóbban is, de ezek tuti, hogy működnek és jó minőségűek.
-
tovgab
aktív tag
válasz
N.YCityBoy #6645 üzenetére
Tudom, hogy ez nagyon kevés, pont azért raktam be a screenshot-okat.
Nem tudom, hogy mi lehet a baja. A factory reset-en kívül mindent megpróbáltam. -
tovgab
aktív tag
válasz
csokito100 #6639 üzenetére
A kép ma hajnal 3-kor készült és tegnap délelőtt 10:30 körül vettem le 100%-nál a töltőről.
-
tovgab
aktív tag
Üdv a klubban!
Sajnos a Mate 20 Pro-ban/EMUI-ban (remélem, hogy csak egyelőre) nincs erre lehetőség. Azt ki tudod kapcsolni, hogy az órát folyamatosan mutassa-e, de ha olyankor értesítés jön, akkor az egész kijelző felvillan pár másodpercre háttérrel, mindennel együtt.
Gondolom te erre gondolsz amúgy...
-
tovgab
aktív tag
válasz
nbukta77 #6588 üzenetére
Szia!
Ha a Pjotr által említett beállítások menüben mégis a "Közvetlen feloldás" van kiválasztva és nem a "Feloldás húzással" és mégsem megy, akkor nekem is lenne egy tippem:
lehet, hogy amikor először összekapcsoltad az órát a telefonnal, automatikusan felajánlotta neked a teló, hogy add hozzá a Watch-ot "Trusted device"-nak és onnantól amíg kapcsolatban van a 2 eszköz, nem kér arcazonosítást a telefon feloldásához, viszont így minden alkalommal fel kell húznod a képernyőt.
Tehát a következőt próbáld ki: Beállítások►Bizonság és adatvédelem►Zárképernyő jelszó►Intelligens feloldás►Megbízható eszközök►itt töröld ki a Watch-ot. Ezután ha fel akrod oldani a telefont, akkor mindig arcfelismerést kér majd, viszont utána egyből a kezdőképernyőre dob majd és nem kell többé húzogatni semmit. -
tovgab
aktív tag
Pont idevág a ma reggeli tapasztalatom:
Sétálok be melóba, látom milyen szép holdfényes hajnal van, gondoltam kipróbálom kézből is az esti módot. Megálltam, előkészültem, két kézzel fogva a telefont, amilyen stabilan csak tudtam tartani, ez a kép készült:Egy gondolat bánt engemet...ez hitvány!
Amúgy állványról szuper képet csinál manuál beállításokkal:
-
tovgab
aktív tag
válasz
Tailorzsolt #6451 üzenetére
-
tovgab
aktív tag
A "nem hinném"-et úgy értettem, hogy biztos, hogy nem annyi, de nem tudom pontosan megmondani, hogy mekkora a valós felbontás, vagy a képkockaszám. Kötözködhetsz, de a saját szemeddel láthatod, hogy hitvány a minősége.
Nem azt mondom, hogy nem örülök a funkciónak, de amit eddig a normál videóknál megszoktunk "720P" alatt, az messze komolyabb minőség, mint amit itt kapunk. Ezek a tények. -
tovgab
aktív tag
válasz
MikeWazowski #6410 üzenetére
A 720P felbontás tuti, hogy interpolált és a 960 fps sem hinném, hogy valós...
De egyből rájössz, ha készítesz egy bármilyen videót ebben a slow mo módban... -
tovgab
aktív tag
válasz
nbukta77 #6343 üzenetére
Hmm. Érdekes. Látom van Huawei Watch-od is. Nem lehet, hogy annak a beállítása ír felül valamit? Nem frissült a napokban, vagy nem állítottál át semmit? Kijelzőre nem raktál üveget (bár annak nem lenne szabad bekavarnia)? Ha mindre nem a válasz, akkor esetleg próbáld meg az "Arc adatok törlését" és újra beállítani...bár ettől sajnos nem derül ki, hogy mi a kiváltó ok!
-
tovgab
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném veletek megosztani a Mate 20 Pro-hoz való bevált cuccaimat.
Hátha valaki tud belőlük ötletet meríteni...
Autóban:
- egy minőségi töltő, egy szabad QC 3.0-ás output-tal
- mellé egy mágneses kábeltartó / illatosító a szellőzőre
- a műszerfal tetejére egy szintén mágneses telefon tartó
- a tartóhoz egy tok...
Fotózáshoz:
- extra minőségi cucc, GorillaPod copy, de vetekszik az eredetivel, árban persze töredékéért
- végül egy szelfibot / tripod, bt távkioldóval
Az autós tartó olyan masszív, hogy rendesen odarántja a telefont magához 1,5 centiről. Az előbb itt páran azon vitáztak, hogy de mi van ha leesik egy bukkanón?! Na ez nem esik le. Vasúti átjáró, kátyú, fekvőrendőr, satufék, minden volt már, betonstabil, ez saját tapasztalat.
A kábeltartóval kényelmesen, esztétikusan lehet "tárolni" a töltőkábel végét amikor nincs használatban, nem fityeg, vagy gabalyodik össze. (mellesleg illatosító is egyben)
A Blitzwolf töltő tudja a QC 3.0-át, mindenféle védelemmel el van látva (túláram, rövidzárlat, stb.), egy szóval rá merem bízni a Mate 20 Pró-mat.
Én ezeket a holmikat használom teljes elégedettséggel, ezért is merem nektek is 100%-ig ajánlani őket.Ja, ezt pont most lőttem (pro mód: ISO100, 3,2mp):
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megpakolta a Huawei a szupertelefonját, mint a málháslovat, ám a phablet nem roppan meg a négy kamera, a 3D arcfeloldás, a 4200 mAh-s telep, a vezetékmentes visszatöltés vagy az ívelt OLED panel súlya alatt.
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen asztali médialejátszót?
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest