- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nara19
aktív tag
Direwolf, Bakter és Hackeeeee tegnapi témáján elgondolkodva (a nagy testvér figyel-e minket és hogyan?) ismét megfogalmazódott bennem, hogy nem vagyunk egyformák. :-))
Én egy évvel ezelőtt jutottam el addig, hogy a Google fiókom adta lehetőségeket ki is használjam (még ha ki is szolgáltatom az adataimat a szolgáltató(k) felé).
A biztosítékot nálam a különböző gyártmányú telefonjaim címjegyzék és teendő programozása / mentése és telefoncsere utáni (nem) hordozhatósága csapta ki, pedig pénz hegyeket költöttem a speciális adatkábelek és programok beszerzésére. Kivételt az általam így sem kedvelt Nokiák jelentették, ahol az ingyenes Suite program nagyon korrektül működött.
Tavaly év elején a Google címtáramba felvittem az összes telefon és címadatomat, majd év közepén a Slim érkezése után kb. 2 percet fordítottam a gépemmel való szinkronizálásra, pedig ez volt az első Androidos kütyüm. Az év végi telefoncserémnél már csak androidban gondolkodtam, így a máskor napokig tartó telefonszám átvitel telefonról-telefonra kb. 1 percig tartott.
Mi a konklúzióm?
A saját kényelmességem miatt tudják a telefonszámaimat és a teendőim listáit, de lesz@rom.
Szerk:
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Router gondok
- Kés topik
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Oneplus 11 tokok 3db(2db gyári)
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Bontatlan iPhone MagSafe - ANKER MagGo 622 5000mAh powerbank - vezeték nélküli+vezetékes töltő/akku
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged