- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nara19
aktív tag
Direwolf, Bakter és Hackeeeee tegnapi témáján elgondolkodva (a nagy testvér figyel-e minket és hogyan?) ismét megfogalmazódott bennem, hogy nem vagyunk egyformák. :-))
Én egy évvel ezelőtt jutottam el addig, hogy a Google fiókom adta lehetőségeket ki is használjam (még ha ki is szolgáltatom az adataimat a szolgáltató(k) felé).
A biztosítékot nálam a különböző gyártmányú telefonjaim címjegyzék és teendő programozása / mentése és telefoncsere utáni (nem) hordozhatósága csapta ki, pedig pénz hegyeket költöttem a speciális adatkábelek és programok beszerzésére. Kivételt az általam így sem kedvelt Nokiák jelentették, ahol az ingyenes Suite program nagyon korrektül működött.
Tavaly év elején a Google címtáramba felvittem az összes telefon és címadatomat, majd év közepén a Slim érkezése után kb. 2 percet fordítottam a gépemmel való szinkronizálásra, pedig ez volt az első Androidos kütyüm. Az év végi telefoncserémnél már csak androidban gondolkodtam, így a máskor napokig tartó telefonszám átvitel telefonról-telefonra kb. 1 percig tartott.
Mi a konklúzióm?
A saját kényelmességem miatt tudják a telefonszámaimat és a teendőim listáit, de lesz@rom.
Szerk:
Új hozzászólás Aktív témák
ma Olcsó árfekvésű táblagép jött a Huawei-től. Ezektől szoktunk előre félni, de most nagyon kellemesen csalódtunk, a kínai gyártó saját felületet is tervezett.
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Kijelző felújításhoz gépek - alkatrészek
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest