Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nara19

    aktív tag

    Direwolf, Bakter és Hackeeeee tegnapi témáján elgondolkodva (a nagy testvér figyel-e minket és hogyan?) ismét megfogalmazódott bennem, hogy nem vagyunk egyformák. :-))

    Én egy évvel ezelőtt jutottam el addig, hogy a Google fiókom adta lehetőségeket ki is használjam (még ha ki is szolgáltatom az adataimat a szolgáltató(k) felé).

    A biztosítékot nálam a különböző gyártmányú telefonjaim címjegyzék és teendő programozása / mentése és telefoncsere utáni (nem) hordozhatósága csapta ki, pedig pénz hegyeket költöttem a speciális adatkábelek és programok beszerzésére. Kivételt az általam így sem kedvelt Nokiák jelentették, ahol az ingyenes Suite program nagyon korrektül működött.

    Tavaly év elején a Google címtáramba felvittem az összes telefon és címadatomat, majd év közepén a Slim érkezése után kb. 2 percet fordítottam a gépemmel való szinkronizálásra, pedig ez volt az első Androidos kütyüm. Az év végi telefoncserémnél már csak androidban gondolkodtam, így a máskor napokig tartó telefonszám átvitel telefonról-telefonra kb. 1 percig tartott.

    Mi a konklúzióm?
    A saját kényelmességem miatt tudják a telefonszámaimat és a teendőim listáit, de lesz@rom.
    Szerk: :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák