-
PROHARDVER!
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
c.z.
csendes tag
Köszi a válaszokat!
-
c.z.
csendes tag
Nem csak android-os telón használom, és nem nagyon akarok bajlódni, hogy melyik telón mely névjegyek nincsenek meg.Ha nincs rá megoldás akkor marad a gmail a biztonság kedvéért,csak gondoltam ha ment a gyárin akkor megoldható!
Jelenleg AmarilluzB2 van fent azon van minden sim-es cucc,csak szeretnék még más rom-ot is kipróbálni! -
c.z.
csendes tag
Sziasztok!
Kipróbáltam a CM-es romokat, és a Fusion-t is, de zavar hogy a névjegyzéket csak a sim-ről importálva tudom behozni!
A kérdésem az lenne, hogy melyik program kell hozzá hogy ne kelljen importálni, hanem a sim-ről közvetlenül hozza(olvassa) be?
Köszi a válaszokat! -
c.z.
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki egy linket dobni,hogy honnan tudok leszedni egy gyári 196-os rom-ot?
Twrp-s kellene, mert a dload-os nem megy fel!
Próbáltam az összefoglalóban lévő linkről (cseh) 175-t ,a 189-t, és a 196-t dload-al.Mind1ik failed!
BL nyitva, twrp fent.
Gyári t-mobile-os (b173) mentésem van twrp-vel. -
c.z.
csendes tag
joestone: Nem lát semmit. Restore módban nem tudok tallózni, mintha üres lenne a kártya.Már a belsőre is rámásoltam a fájlokat.A twrp file manager-ben megtalálom.
csináltam mentést most is, de visszatérve a restore-ba nem látja amit csinált!pedig megcsinálta![ Szerkesztve ]
-
c.z.
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég advanced wipe-oltam a twrp-vel a telómat. Sikerült mindent lezúzni róla.Az os-t is.
Mentésem van egy b173-as Telekomos rendszerről.
A twrp megy, de nem tudom hova másoljam twrp-s fájlokat, vagy milyen útvonal/mappa kell neki,mert nem látja a recovery a backup fájlokat?!
valakinek valami ötlet? -
c.z.
csendes tag
Köszönöm a segítő válaszokat.
Bepróbálom a 7végén. -
c.z.
csendes tag
sziasztok!
3 hónapja van ilyen telóm,tökéletesen működik.nem volt semmi mókolás vele se root, se rom csere.
most szeretném root-olni,de felmerült pár kérdés bennem:
1. van-e lehetőség a gyári recovery-t lementeni mielőtt ráraknám a TWRP-t
2. próbálta-e valaki a legfrissebb TWRP-t (v2.6.1.0)
itt gondolok azokra akiknek volt valami bajuk a korábbi verziókkal.
jelenlegi rom a telón Y300-0100V100R001HUNC150B173 (t-mobile)
kösz a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch 2
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Robogó, kismotor
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...