- Jelentősen átdolgozná stratégiáját az ARM?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Masszívan lekorlátozza az AI gyorsítók elérhetőségét az USA
- Titanium besorolású Thermaltake táp érkezett az 1 kilowattot átlépő szegmensbe
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dsjk
csendes tag
Nagyon köszönöm a segítségeteket.
Végülis tényleg másik microSD kártya kellett, de ez nekem már varázslat, hogy miért.
Okos pilóta alagútban nem katapultál.
-
dsjk
csendes tag
válasz Nestor16 #15399 üzenetére
Nekem magyarországi független készülékem van, és nem is tégla.
Néztem az összefoglalót, de nem lettem okosabb, igaz nem is értek hozzá annyira.
A gondom csak annyi, hogy a gyári appokat akarom vissza, hogy eladáskor olyan legyen, mint amikor a dobozból kikerült. Holnap kéne eladni.
Reggel próbálok szerezni egy 4 gb-os microSD kártyát, mert hátha a 32 gb-os samsunggal nem megy, mint ahogy azt külföldi fórumokon olvastam. Különben ugrik az eladás, vagy olcsóbban kell adnom.Okos pilóta alagútban nem katapultál.
-
dsjk
csendes tag
Most olyat olvastam, hogy valakinek hasonló gondjai voltak, és más microSD kártyával pedig ment, mert állítólag a rózsaszín képernyő force upgrade-nél azt jelzi, hogy nincs betéve, vagy nem látja a kártyát.
-
dsjk
csendes tag
-
dsjk
csendes tag
Szervusztok!
B196-os készülékem van.
Rootoltam, és törölgettem app-okat, viszont nem készítettem biztonsági mentést, de b196-ost illetve b197-est és b209-est is leszedtem, viszont nem tudom visszaállítani, pedig több leírást is próbáltam.
Eladás miatt kéne visszaállítani.
Recovery-ben sd kártyáról, dload mappábólmindig installation abort-ot kapok, rendszerfrissítés alatt, pedig nem kínál fel sd-ről telepítés opciót.
Ötlet?Okos pilóta alagútban nem katapultál.
-
dsjk
csendes tag
válasz patka21991 #11773 üzenetére
Szervusz!
Jómagam egy 32 GB-os C10-es Samsung-ot használok minden gond nélkül.
-
dsjk
csendes tag
Üssetek agyon, de szerintem a függetlenítés legjobb módszere, amit én is követtem, hogy függetlenül kell venni.
-
dsjk
csendes tag
Sziasztok!
Ma lettem boldog tulaja egy y300-nak.
Nagyon meg vagyok vele elégedve.
Előző készülékemhez (Samsung Galaxy Pocket) képest, ha nem is fénysebességet, de legalább egy üstökös sebességét hozza (ha már épp erre kóricál egy).
Most már tulajként szeretnék köszönetet mondani az összefoglalót készítőknek, és biztos vagyok benne, hogy minden egyéb felmerülő kérdésemre választ ad a fórum.
Amennyiben pedig mégsem, akkor a gugli a barátod.
Vagy lehet, hogy a Nagy Testvéred?Okos pilóta alagútban nem katapultál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Jelentősen átdolgozná stratégiáját az ARM?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- iPhone 15 Plus - 128 GB - Összes szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia
- iPhone SE 2022 64 / 128 GB Starlight / Midnight - bontatlan, gyári független - 1 év Apple garancia
- Huawei P Smart Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Black128GB mobiltelefon (2024.12.20. - i vásárlás) 4év garancia + 4 év bztositás
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával