Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- CPU léghűtés kibeszélő
- DUNE médialejátszók topicja
- Akciókamerák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dsjk
csendes tag
Nagyon köszönöm a segítségeteket.
Végülis tényleg másik microSD kártya kellett, de ez nekem már varázslat, hogy miért. -
dsjk
csendes tag
válasz
Nestor16 #15399 üzenetére
Nekem magyarországi független készülékem van, és nem is tégla.
Néztem az összefoglalót, de nem lettem okosabb, igaz nem is értek hozzá annyira.
A gondom csak annyi, hogy a gyári appokat akarom vissza, hogy eladáskor olyan legyen, mint amikor a dobozból kikerült. Holnap kéne eladni.
Reggel próbálok szerezni egy 4 gb-os microSD kártyát, mert hátha a 32 gb-os samsunggal nem megy, mint ahogy azt külföldi fórumokon olvastam. Különben ugrik az eladás, vagy olcsóbban kell adnom. -
dsjk
csendes tag
Most olyat olvastam, hogy valakinek hasonló gondjai voltak, és más microSD kártyával pedig ment, mert állítólag a rózsaszín képernyő force upgrade-nél azt jelzi, hogy nincs betéve, vagy nem látja a kártyát.
-
dsjk
csendes tag
Szervusztok!
B196-os készülékem van.
Rootoltam, és törölgettem app-okat, viszont nem készítettem biztonsági mentést, de b196-ost illetve b197-est és b209-est is leszedtem, viszont nem tudom visszaállítani, pedig több leírást is próbáltam.
Eladás miatt kéne visszaállítani.
Recovery-ben sd kártyáról, dload mappábólmindig installation abort-ot kapok, rendszerfrissítés alatt, pedig nem kínál fel sd-ről telepítés opciót.
Ötlet? -
dsjk
csendes tag
válasz
patka21991 #11773 üzenetére
Szervusz!
Jómagam egy 32 GB-os C10-es Samsung-ot használok minden gond nélkül.
-
dsjk
csendes tag
Üssetek agyon, de szerintem a függetlenítés legjobb módszere, amit én is követtem, hogy függetlenül kell venni.
-
dsjk
csendes tag
Sziasztok!
Ma lettem boldog tulaja egy y300-nak.
Nagyon meg vagyok vele elégedve.
Előző készülékemhez (Samsung Galaxy Pocket) képest, ha nem is fénysebességet, de legalább egy üstökös sebességét hozza (ha már épp erre kóricál egy).
Most már tulajként szeretnék köszönetet mondani az összefoglalót készítőknek, és biztos vagyok benne, hogy minden egyéb felmerülő kérdésemre választ ad a fórum.
Amennyiben pedig mégsem, akkor a gugli a barátod.
Vagy lehet, hogy a Nagy Testvéred?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A kínai gyártó a nagy sikereket elért Y200 utódáról rántotta le a leplet, kellemes formavilág, átdolgozott felület, korrekt hardver és kiváló ár jellemzi.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- IPHONE 15 128GB ELADÓ!!!
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest