- ZIDOO médialejátszók
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gaming notebook topik
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- iPad topik
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eman Kcin
csendes tag
válasz
bazsimano #2572 üzenetére
Kíváncsiságból kipróbálnám a százalékos kijelzést, de nekem nem engedi átírni ezt a fájlt. (Rootolva van a telefon.) Valakinek van ötlete?
Néhány egyéb kérdés, ami fölmerült:
- a trémobilos ki- és bekapcsolási animációktól próbált már valaki megszabadulni?
- újabban a gmail csak wifin hajlandó szinkronizálni. Hogy lehetne elérni azt, hogy a mobiladaton is megtegye? Tudtommal nem változtattam a beállításokon és a múlt héten még ment. -
Hovi
aktív tag
válasz
bazsimano #2572 üzenetére
Átírtam a fent említett beállítást, s sajnos nem változott az akku kijelzése.
Más:
Launchert váltottam. Visszatértem a jó öreg Launcher Pro-hoz. ÉS! Itt is újraindítás után ugyanazon widgetek eltűnnek. Pedig minden alkalmazás a belső tárhelyre van telepítve.Megint más: Hétvégén kíváncsiságból jegeltem a térképet. S lás csodát: reggeltől az akku 68%-on áll. Az anyja istenit. Ma azt csináltam, ha kellett a maps (pedig sokszor szokott kelleni) akkor TB kiolvaszt, majd használat után jegel. Ok, hogy óccsó pénz a telefon (relatíve) de kezdem utálni. Nagyon utálni....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Call of Duty: Black Ops 7
- Synology NAS
- Milyen program, ami...?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged