Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autóhifi
- Projektor topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali médialejátszót?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GSPLR
senior tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Nálam fehéren a WhatsApp vagy LINE villog ha jól emlékszem, kéket a párom G6 telóján láttam már Facebook-nál. Zöld, sárga, piros az alapból van és ha jól rémlik még rózsaszínt is láttam már egy próbált app esetén, bár már meg nem mondom melyiknél. Elméletben konfigurálható lenne, mert rengeteg színt tud a LED, csak ugye a legtöbb appból kimarad a választási lehetőség. Én jópofának tartanám, ha megoldható lenne a telefon menüjéből, hogy LED színt párosíthatok alkalmazásokhoz, bár tudom hogy sokat kérek
Ezek csak apróságok, de ugye mindig a tökéletességre kell törekedni. Azt sem tartom kizártnak, hogy root esetén megoldható a dolog, de abban nem vagyok otthon, nem rootolok többet telefont, leszoktam róla. -
Jadro
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
A lényeg az eltérő színek, aztán ha hegy nem megy ugye... Ha nem lehet nagyon mókolni, akkor majd megjegyzem.

Még egy eszem bejutott: Töltésnél ki lehet kapcsolni, hogy ne jelezze led fénnyel? Éjszakai töltés miatt érdekelne. ( Oké, megvan már erre is az ultimate megoldás: pofára fordítom ha nem kikapcsolható.
) -
törölt tag
válasz
philoxenia
üzenetére
HA jól emlékszem MIUI -n szuper módon lehet állítani, bár én nem bohóckodok ilyenekkel. Nem cseverészek, ha meg értesítés van úgyis megnézem, mindegy hogy villog.

Csak töltésnél szoktam nézni a színeket. Amikor narancsról átvált zöldre, akkor tudom, hogy már 90% felett van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 8 128GB Fekete + Huawei Fit 4 Pro csomag olcsón
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256Gb Zöld, jó akkumulátor
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.04.16. Apple jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 100% Akkumulátor
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Ezek csak apróságok, de ugye mindig a tökéletességre kell törekedni. Azt sem tartom kizártnak, hogy root esetén megoldható a dolog, de abban nem vagyok otthon, nem rootolok többet telefont, leszoktam róla.