-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
ON:
Igen, mindenképp. Azon kívül úgy tudom, hogy szeptember környékén várható P7 -re az Emotion UI 3.0, ami már nagyon hasonlít az Android L-re. Kíváncsian várom. Ezen kívűl a telefon minőségét, használhatóságát javító frissítések is kerültek, kerülnek majd fel, tehát frissíteni érdemes.
Részben OFF:
Amúgy már Kínában is törnek előre a Kínai mobilok, ami az utóbbi időben nem volt jellemző. Azt pedig ne feledjük el, hogy ő a világ legnagyobb felvevőpiaca. Jelenleg ha nem is a Huawei van ott az élmezőnyben, de amit a Xiaomi produkál, lehagyva az Apple -t, lassan beérve a Samsung -ot az nem rossz. Tehát szerintem néhány ember véleményével ellentétben a Kínai telefonoknak igenis vagy jövője, egyre jobban fejlődnek ki az onnan kikerülő márkák és szerintem egyre többen leszünk itthon is Huawei használók. Nemsokára szerintem a szolgáltatókhoz is bekerül más Kínai cég.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Projektor topic
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro 126GB Gold Független 89% Gyári Akku iOS 17.3.
- IPhone SE 2020 gyári független gyári 99% akku ios 15!!!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple IPhone 16 Pro 128GB amerikai modell T mobile függő. 11 akku ciklus!!
- iPhone 15 Pro max 256GB e- SIM only gyári független
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3662
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- Dell Latitude 9410 // i7 10. gen. // 16/356GB // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő