- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#86973952 #299 üzenetére
Sziasztok! Igen nálam is külön jelezte a Zárolási képernyőt, mint energiafogyasztó alkalmazást, de azt hiszem megtaláltam rá a megoldást egy külföldi cikk alapján. Ha bementek a Témák-ba és a jelenleg beállított témátoknál rámentek a Testreszabásra, akkor van egy olyan opció, hogy Zárolási képernyő átmenete. Na itt Nincs-re kell átállítani elvileg (nekem jelenleg napsütés van) és megszűnik az akksi zabálása a zárolási képernyőnek.
A keretet innen rendeltem egész pontosan. Azt tudnotok kell, hogy van egy fél milliméteres oldalsó holtjátéka a telefonnak benne, tehát egy minimálisan csúszkál a keretben.
Szvsz Nillkin tokkal jobban jártok, vagy, ha szántokra ennyi pénzt, akkor ezzel a tokkal. Ez utóbbit rendeltem meg, remélem ezen a héten ideér.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- CORSAIR K100 AIR
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest