Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Plazma TV topic
- Genius SW 5.1 Home Theater
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
válasz
#86973952 #6313 üzenetére
Nekem simán jön, de valakinek nem akar elindulni sem. Ez google drive feltöltés.
De ha már itt vagyok, tapasztalat a Stock_b609_ rom-ról.
Szabad ram több mint a gyári, viszont maga a ram kezelés rosszabb. Nagy teljesítményű játékoknál, ha valami más is megvan nyitva közbe, pl: beállítás menü, hanghoust,vagy esetleg a poweramp, akkor akadozik a teló ( gyárival nem ). Poveramp megy és jön egy üzenet, akkor reccsenés hallható, majd a zene leáll ( gyárival nem ) Totalcommander és a kamera egyszerre fut akkor akadás van. A mozgásvezérlés hol működik, hol nem. Átfordításnál, felemelésnél nem minden esetben látja el a funkciót amire kitalálták. Kesztyű mód nem tökéletes, hol érzékeli, hol nem. Hívás lerakásakor, nem minden esetben érzékeli a megszakítást, ha közben játék is van a memóriában. Kijelző érzékenység, touch nem tökéletes, van amikor többször is meg kell nyomni.Gyári romnál ezek tökéletesem működnek.Egyszerre fut a játék, poweramp, hanghoust, böngésző, és semmi akadás.
Öszzefoglalva a Stock_b609 romot még fejleszteni kell. Megy is ügyesen vissza a gyári, csak a sd-kártyát kell megoldani ( írhatóság).
UI: hajnalban majd megbolondultam ébresztéskor, mert hiába fordítottam át, hiába nyomtam meg a hangerő gombot, csak üvöltött míg az értesítési sávon meg nem nyomtam a szundit. Na álomból felkelve ez nem ment valami gyorsan.
Új hozzászólás Aktív témák
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest