Hirdetés
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
Na, ide értem.
A tok fogása jó. Vákony műbőr.Minőségi hatása van, nem gagyi. Bár nem is 600$ os hatása van.
Mundjuk úgy, hogy egy állófogadáson újgazdok közt, ahol annyiba kerül egy cipőfűző mint ez a telefon, ott is meg lehet vele jelenni.A képek annyira nem adják vissza, mivel lámpafénynél készültek. És az asztal is erezett és ezen kínlódik a telefon a fókuszálással, de megpróbáltam pár közelit amin talán jól látszik a szélezés.
Meg a felbontáson csökkenteni kellett, mert a maxon nem tudtam feltölteni, csak 8Mp vagy 3Mb os htár miatt.Igaz nem törölgettem tisztára előtte, vagyis használat közbeni kép készült. Az átlátszó lap nem karcos, csak koszos, kéretik figyelembe vanni.
Nem válogttam, csak beszórom ide, néhányat csak linkbe raktam, mert az egész oldalt tele pakolnám.
Ez a tok, amit itt láttok.
[link]Ennek egy hibája van, hogy nincs záró füle. A képeken jól látszik.Vagyis ki tud nyílni a teteje mikor le, vagy felveszem.
De lehet ugyan ilyet kapni aminek van füle, ma rendeltem 2db-ot.
[link]http://mobilarena.hu/dl/upc/2015-01/29/503040_fwmwq3hqywpxr7ws_resize_of_img_20150128_231754.jpg
Új hozzászólás Aktív témák
- Wise (ex-TransferWise)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Linux kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- 1 ÉV GARANCIA - iPhone SE 2020 128GB - 84% Akksi
- 1 ÉV GARANCIA - iPhone SE 2022 128GB - 99% Akksi
- 1 ÉV GARANCIA! iPhone XR 64GB - Független - 88% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 PRO 256GB deep blue KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3512
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest