Hirdetés
- Egy kiegészítővel headsetté alakítható egy sor Sennheiser fejhallgató
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Notebook hibák
- Hobby elektronika
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Lehet nem működik rendesen. DE őszintén megmondom sosem néztem, érdektelen volt a leírtak miatt. Wipe gondolom meg volt az első használat előtt? Lehet sosem volt jó, nem tudom.
KKrisz751:
Nem szeretnék lebeszélni senkit a vásárlásról, de sok dolgot tapasztaltam már, amiért nem bízom az áron aluli termékekben. Ezek általában használt készülékek szoktak lenni és a származása kétséges. Magyar disztribútortól biztos nem kapja annyiért, hogy ennyibe tudja adni.Magánszemélytől veszek használtat, akkor arról általában tudom, hogy "x" bolttól, vagy "y" szolgáltatótól került ki. Utóbbi esetében meg biztos, hogy gyártói garancia jár rá, ami itthon intézhető. A külföldi gyári garanciás készülékek nagy valószínűséggel egy itthoni szervizben fognak kikötni (bár ezt ez a cég nem is titkolja). Nagyobb boltoknál már inkább belemegyek ilyenbe (pl. Expansys, emag).
Persze magánszemélytől vásárolt készüléknél meg a letiltás a kockázat. Így csak megbízható személytől érdemes. Meg ugye mostanában nagyon sok készülék kerül ki függetlenül a szolgáltatóktól (nem csak P7, nem csak Huawei), így annak biztonsága, hogy egy bolt független készüléket árul, az nem lesz letiltva, nem szolgáltatós, már nem érvényes. Az utólagos függetlenítésről nem is beszélve.
Én elhiszem, hogy a mai világban nagyon fontos az ár, de ezzel együtt a kockázat is magasabb, még ha jók is a tapasztalatok egy-egy cégről. Az sem szimpatikus, ha letiltásra kerül egy készülék, a cég meg készségesen mondja hogy megoldja, jó gyorsan. Na az sem lesz legális módszer.
NFC: Én az Arénában vettem (BP). Már nem emlékszem pontosan, de azt hiszem 1.000 HUF volt 2 db, mert senkinek nem tudták eladni a fent leírt okok miatt. Azóta azért valamennyit csökkent az ára. Akkoriban ezek 1.000-1.500 /db -ba mentek (mert később még vettem máshol 2 darabot), azóta viszont nem tudom. Mármint a műgyantás kulcstartót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Egy kiegészítővel headsetté alakítható egy sor Sennheiser fejhallgató
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Linux Mint
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Diablo IV
- Windows 11
- World of Tanks - MMO
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest