Hirdetés
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
zeon.hu #21157 üzenetére
Miután nekem mate20pro lett helyette, a fiamnak adtam. Azóta is műkodik, sőt sokkal jobban van nyúzva.
Igaz nem bír már 3 napot az aksi csak 1.5-2 napot, ha nyúzza akkor 1 nap.
De működik, csak lassú, akad... de nem csoda. Azóta minden alkalmazás az újabb rendszerekre van optimalizálva.Lehet egy űjra telepítés nem ártene neki, annyi szemét van már rajta. Párom P7ese kiocsivel gyorsabb.
Azt a másik gyerek kapja meg, páromét p30pro ra cseréltük.Off:
De ha már írok, akkor a telefon gurukat kérdezem, mert ebben nincs tapasztalatom.
Melyik a jobb
Huawei P30lite vagy Samsung A51
(Függetlenül ha kérhetem.. tuidom huawei topic, én maradok is a huawei-nél, akár ha OS csere is lesz. De a gyereknek ne kelljen megkerülő megoldásokkal tökölnie)
A nagyobbik gyereknek kellene egy ma is használható, belépő telefon amit még pár évig használhat.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- UTOLSÓ DARABOK - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest