Hirdetés
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
forgonati
őstag
Ja, csak bosszantó hogy hónapokig úgy használtam és most nem lehet. Sokkal egyszrűbb volt mint így, hüvelykujjal nyújtózkodva lehúzni. Az rendben hogy lehet rá tenni funkciókat, de az értesítési sáv lehúzása pont nincs köztük.
Az alapértelmezett alkalmazások bug-ot megerősítem, nekem sem látszanak az alkalmazások.
Azonkívül én témát sem tudok letölteni, mindig kéri hogy jelentkezzek be a Huawei-hez, de miután beírom az adataim, kidobja hogy "sajnáljuk, ezzel a sim-kártyával a szolgáltatás nem elérhető". B623 alatt semmi gondom nem volt ezzel.
Egyre jobban érik az Oneplus X előrendelése, pedig szeretem ezt a telefont, de ha egy normális rom nincs rá, akkor minek szívjak vele?
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop // 7-10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- UTOLSÓ DARABOK - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest