- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fujifilm X
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ASUS notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
dauphin
aktív tag
A fogyasztásra visszatérve: most, két nap után tudok annyit mondani a Gravity Screen - On/Off energiaéhségéről, hogy valóban kér enni rendesen. Ma reggel 8-kor vettem le a töltőről a telcsit és eddig - 20:35-ig - 57%-ra vitte le az aksi szintjét. Ez kb. 15%-kal kissebb érték, mintha Gravity Screen nélkül futna a mobilom. Javára írom, hogy rendesen teszi a dolgát eddig - kisebb fennakadások azért voltak (1-2 alkalommal nem kapcsolta le azonnal a kijelzőt a flip lehajtásánál. De mi tökéletes? Igaz?)
Elégedett vagyok vele.
-
Brockey
csendes tag
Én most próbálom rábeszélni a nejemet is egy Mate-re, pont a kiváló akksi miatt. Nálam is állandóan megy a 3G/wifi, gmail, bluetooth, GPS (endomondóhoz), időkép. Szerintem elég sokat netezek rajta. Szombaton volt a 3. napja, miután megnéztem neten az m1-es kajak-kenu közvetítést (kb. 2 óra), 18:18-ra merült 18%-ra (csütörtök reggeltől). Teljesen meg vagyok vele elégedve.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3500
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3541
- Apple iPhone 13 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest