- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- SSD kibeszélő
- Epson nyomtatók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Te most miről beszélsz? Volt már tapasztalatod is vagy csak osztod a hülyeséget?
Igazán nem akarlak bántani, de olvasd már vissza a hsz-eidet, légyszíves. Mindegyik alaptalan, egyikben sincs semmi tény, adat vagy hasonló, amikben az AMD-t pocskondiázod.Ellentétben veled és a hasonlóan elfogult emberekkel, nekem a 720p még egy 2500+ Barton és 7600GT együttesen is szépen muzsiált, de az X2 4000+-on az értelmesen kódolt és nem mindenféle gány L5.1 és egyéb elborult beállításokkal kódolt cuccok gyönyörűen futnak és futottak HD 2600 XT, HD 3850 és most a HD 4670-en is. Még az elborultak is, bár alapból a DXVA támogatással kódoltakkal foglalkozok többnyire, a többi - ilyen szempontból figyelmetlen - munkával kevésbé.
Hihetetlen, hogy olyat akasz ráerőltetni másokra, aminek még értelme sincs...
Enszuke:
"Egy videonal szerintem nem az hatarozza meg, hogy jo-e, hogy milyen codec milyen beallitasaival keszult. A pentium3-as idokben minden mai hd film rossz volt? Vagy esetleg a gepek voltak gyengek hozza?"De, csakis az. Mivel ma minden (!) 1 éven belül kiadott rendszerre lehet olyan módon kódolni, hogy az tökéletesen és akadás nélkül menjen, ezek lesznek mérvadóak és nem a többi. Ami nem megy (DXVA támogatás különösen ide tartozik, mert attól nem jobb egy release, hogy megtörjük a kompatibilitást), az lesz a rosszabb és nem az én gépem, ami nem viszi!
Otthon kipróbálom majd BigBear videóját, de szerintem marhára nem lehet köze a kódolás elborultságának és a nnak, hogy AMD vagy sem.... Ez nem összevethető.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest