- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dwelablack
tag
Igen, ez az opció is nagyon érik bennem
annyi a bibi, hogy a OneV-vel ugyanígy tettem, mondom ha másnem GPS-nek megtartom. Szóval az is ott van a fiókban
Megvan már régóta az utódja, szintén egy htc.Köszi azért, még meglátjuk. Igazából egy alternatívára lehet megtartom. Fel tudok vele okosítani egy buta tv-t. Van hozzá mhl kábelem, fixen rádugom a tv-re, aztán annyi. Vagyis majdnem jó az ötlet
Így nem tudom tölteni a telót
Szóval lehet mégis mennie kell -
dwelablack
tag
Sziasztok,
2 év HOX-olás után szeretnék megválni a kis masinámtól.
Ha megkérlek Titeket, segítenétek belőni a hirdetésem, reális ez most?
PH hirdetés
Átesett ez is a szokásos kijelző cserén és főpanel cserén kb 1 éves korában, most felül megint látszik picit a sárgulás. Kicsit örülnék neki, ha hozzáértő venné meg (mert hiába magyarázom az érdeklődőknek, hogy ezek ilyenek, mindenki túl okos), esetleg innen nem érdekel valakit? Megválnék tőle azon az áron, amit reálisnak mondtok érte.
Igazából tényleg sajnálom eladni, mert tényleg ez volt az a hTC amelyiknél a legnagyobb WOW volt az első használatnál. (az utódjának nem sikerült ekkorát dobbantani a szivemen)
Köszi a segítséget,
Üdv,
Gyula -
dwelablack
tag
Ha már hangszóró probléma merült fel. Nekem pont ellenkező a problémám. Olyan hangos, hogy muszáj eltartanom a fülemtől (már úgy veszem fel a telefont, hogy egyből nyomom a hangerőgombot lefelé). Ilyen amikor jól működik?
-
dwelablack
tag
Én még szerencsére mindig nem tettem fel, pedig 2-3 naponta felbukkan a kis karika nyíllal. És ha nem kerül be garanciában valamiért, akkor szerintem ez így is marad.
A blinkfeed érdekelne talán, de a sense5 egyáltalán nem. Esetleg valami blinkfeed alternatíva létezik a korábbi verzióra?
UI: -=Libria=- a gyári RUU-t szerintem vissza lehet tenni, csak azt nem tudom, hogy kell-e BL-t nyitni hozzá?!
-
dwelablack
tag
folyamatos 3g/wifi, energiatakarékos ki, szokásos fb+mail+időjárás+dropbox+gdrive sync + foylamatos gps trackelés:
Simán kibírna 1.5 napot, néha 2-t is. (minden este töltöm)A desiremnél vettem észre korábban, hogy inkább az befolyásolja, milyen "nEhEzEn" tud kommunikálni. Pl.: ha kint motorozunk valahol a határban, ott egy fél nap alatt lemerül és rá se nézek!
Egyébként egy átlagos napon (amivel kb a 1.5-2napot számoltam, az nagyságrendileg a következő:
wifi 20 óra, 3g 4óra. -
dwelablack
tag
remélem nem lesz belőle flame:
HTC_203: "Frissítés érhető el a telefonhoz"
Gondolkodtam egy kicsit, és mégsemet nyomtam
Egyenlőre még nem érzem a hiányát ezeknek a feature-öknek.
bocs
Új hozzászólás Aktív témák
ma A One széria csúcsa jött, látott és győzött: prémium anyaghasználat, ütős formaterv és előremutató hardver jellemzi a HTC újdonságát.
- Ukrajnai háború
- Milyen egeret válasszak?
- Óvodások homokozója
- Suzuki topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core I9 9900K Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest