-
PROHARDVER!
HTC One S
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferrari1
őstag
válasz
hurrikan #1269 üzenetére
Köszönöm! Igen, erre gondoltam én is. Viszont olvasva a topikot lehet nem is biztos, hogy jól járnék vele. Egyenlőre nincs hálózateldobálás stb... teszi a dolgát ahogy kell
S2-ről váltottam, ami elsőnek feltünt az a két kijelző közti minőség, a második az a beszélgetés minősége. Ennyire tiszta és érthető beszédhanggal nem találkoztam mint ennél a telcsinél, pedig nem 3 db. volt a tulajdonomban
Egyszerűen zseniális. Bízom abban, hogy továbbiakban sem fogok csalódni benne.
-
orvil
tag
válasz
hurrikan #1098 üzenetére
full tereronel egyszeruen nem kapcsol. eloszor azt hittem szolgaltatoi hiba, majd inditottam egy hivast masik telorol ua szolgaltato, semmi gond.
setalgattam kicsit, ugyanaz. ujrainditottam, ugyanaz ...
nem torodtem vele, majd kesobb bejott egy hivas, utana minden ment szepen.ezert nem erdemes visszavinnem, mert csak kirohognenek vele, de munkatarsame is ezt produkalja neki az one v van ha jol emlekszem pont ezzel a sw level, de nem 100%.
megjegyzem, nem magyarorszagon elek, lehet mas maga az sw, custom vagy ilyesmi, nemtudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Noha papíron gyengébb nála, a HTC One S esetenként még a csúcsmodellnél is jobb teljesítményt nyújt, ráadásul igen szépre és vékonyra sikerült.
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest