- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Forrmell.enn
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Canon EOS DSLR topic
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gunz4Hire
csendes tag
A probléma sajnos nem orvosolodott az újra telepitessel.
Eddig az volt, hogy ha hálózatot kap a telefon, akkor pár perc után kifagy és újra indul... Most már hálózatot sem talál.
Lehet sima antenna probléma vagy esetleg alaplappal van a baj?
Ezek kb mennyibe vannak egy szervizesnel és esetleg tudtok mondani olyan helyet, ahol tapasztalatok alapján jó a szervíz és tudom is oda vinni? (Kiindulva abból, hogy tokot ott, ahonnan barátnőm szerezte nekem külföldről kellett rendelni, mert sehol nem volt inkább megkérdezem, hogy van-e olyan hely, ahol ilyennel foglalkoznak
)
-
Gunz4Hire
csendes tag
Sziasztok nem tudom másnál is felmerült-e ez a probléma, de ma este (pl most is) többször magától újra indul a telefon... Ilyet eddig nem csinált (toltore van téve és 24%-on van így a lemerules se lehet). Ha valaki esetleg tud valamit mondani, akkor megköszönöm... Elvileg ma volt egy frissites, amit leszedett a telefon, de ezen kívül nem volt semmi extra. Remélem tudja valaki mi lehet a baj. :/
-
Gunz4Hire
csendes tag
Csak egy kicsit.
-
Gunz4Hire
csendes tag
Az igen rögtön utána megkértem az otthonaikat hogy hívjanak fel és rendesen kicsengett
-
Gunz4Hire
csendes tag
Ezer hála megoldódott
-
Gunz4Hire
csendes tag
Sziasztok. Egy nagyon hülye kérdésem lenne.
Mikor hívnak (akár facebook chat, akár viber akár gsmről ) nem csörög ki a telefon folyamatosan hanem csörren egyet és abban hagyja. :/ Ugyan ez hívás közben egyszer kicseng és többször nem. Hol lehet ezt esetleg beállítani, hogy rendesen kicsengjen/csörögjön a telefon. Nem találtam a beállításoknál sajnos csak azt a menüpontot, hogy ha kézbe veszem elhalkuljon (kikapcsoltam, de semmi). :/ Valaki valamit tud esetleg mondani? Amúgy 4 napja van meg a telefon és azóta egyszer lett újraindítva (ma jött egy firmware frissítés). Nagyon tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 11 - 64 GB - független
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest