-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolia4
csendes tag
Hála égnek mára már el is kelt.Bajlódjon vele más.Kezdhetek megint keresgélni.Köszönöm a türelmeteket és a segítségeteket is.
-
zolia4
csendes tag
Elfogadom amit írtál,sokkal jobban ismered mint én a készüléket.Próbáltam úgy csinálni ahogyan leírtad de hidd el semmi változás.Ha pedig belenagyítok az elkészült képbe egyszerűen szétesik az egész.Tőlem sokkal rutinosabbak is azt mondták,hogy lehet valami a kamerájával.Letöltöttem egy hdr photo alkalmazást ,és kipróbáltam avval is de semmi javulás.
Azért adtam neki még egy esélyt mert nem hiszem hogy késő este bekopog valaki érte az ajtón hogy megvenné. -
zolia4
csendes tag
a harmadik okostelefonom,de ha a fiók aljáról kiszedek egy nokia c7-et az is megalázza ennek a kameráját.arra is gondoltam lehet van valami láthatatlan fólia a lencsén és elkezdtem kapirgálni,de semmi.
komolyan ennek selejtes lehet a kamerája
-
zolia4
csendes tag
na joo.adok még neki egy utolsó esélyt.most teljesen az alapokra raktam.nincs benne semmi.elindítottam rajta egy frissítést letölt egy 800 mb-os fájlt,kikapcsol az akku tele elindul a folyamatjelző,aztán kb a 30 %-nál megszakad,megjelenik egy piros háromszögben egy felkiáltójel.majd pár perc és bekapcs.semmi változás maradt a 4.3 sensei5 stb stb.a kamera ismét csak pocsék.tutira valami selejtes kamera van benne
-
zolia4
csendes tag
Már feltettem az olx-re.Nem nekem találták ezt a sok beállítani való hókusz pókuszt.Meg ez a facebook majmolás sem nagyon volt szimpatikus.Nem értem a telefonom kezdőképén miért kell eltünt kutyusokat meg beteg gyerekeket,korrupt politikusokat látnom rögtön ha a kezembe veszem.Ez a sensei dolog nekem túlságosan tolakodó.
-
zolia4
csendes tag
válasz
Stunts666 #31903 üzenetére
Üdv.Hidd el próbáltam már mindent nyomni,nyomva tartani,de ezek a képek messze elmaradnak a manapság elfogadható minőségtől.Ha automatára váltok az egyenesen katasztrófa.Az utolsó előtti telóm egy nokia c7 volt,de annak a kamerája is sokkal szebb képeket készített.Letöltöttem már egy két foto appot de szinte semmi javulást nem tapasztalok.Lehetséges hogy a kamera a hibás????
-
zolia4
csendes tag
Három napos a készülék de azon gondolkozom hogy lecserélem egy nokia 3210-re.
-
zolia4
csendes tag
Nem a frissítés érdekelne hanem az hogy normális minőségű képet készítsek vele,mert a mostani az pocsék.Nem tud valaki egy kamerabeállítást posztolni!!!
-
zolia4
csendes tag
Hali.
Valaki találkozott már azzal a problémával,hogy képkészítés közben kiírja hogy AE és AF zárolva.Valamint azzal hogy a képminőség pocsék.
Ezt vajon miért nem engedi módosítani????
4.3 van rajta az 5.0 sensével.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest