- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bdanyy
addikt
válasz
salieven #36137 üzenetére
Én is gondolkozom, hogy mi legyen az utód, de a legújabb lollipopra kiváncsi vagyok, milyen lett. Azért a legelső 5.0.1 nagyon sokat javított a kitkat sebességéhez képest, annál nem voltak ilyen durva akadások mint a videón.
Utódok közt M9 tetszik a legjobban, de pont az tart vissza, hogy szerelhetetlen ugyanigy, illetve nekem kicsit kevés az akku, meg fura a virtuális alsó gombsor. A sense, boomsound, multitask viszont nagyon meggyőző.
G4, S6/S6 active is felmerült, előbbinél pozitívum a cserélhető akku, S6 activenál meg a gyorsaság, illetve a 3500mah (de a háttérben lévő appok folytonos bezárogatása nagyon gáz).
-
Bdanyy
addikt
válasz
salieven #36135 üzenetére
Igen, egyedül azért vettem, mert folyton rajta van a hangszoron, amikor telefonalok esőben stb nem megy bele talán víz stb. Mondjuk ezt földhöz is vaghatod, nem fog leesni róla
nekem meg egy poetic atmospherem illetve egy speedshopos szilikon tokom van, de hónapokig volt hogy semmit sem tettem rá.
-
Bdanyy
addikt
-
ffodi
veterán
válasz
salieven #35684 üzenetére
Nekem olyat produkált, hogy csak úgy kiírta, hogy a telefon adatkapcsolati módban van, és ilyenkor nem tölthető a készülék, holott nem is volt bedugva semmi. Persze ha rádugtam valamit, akkor is ezt írta ki, és nem töltött. Ha ez a hiba előjött, akkor rendszerint brutál gyorsan le is merült. Egy factory reset látszólag megoldotta, egy darabig jó is volt, most megint előjött, beadtam szervizbe a lila kamerával együtt, a telefon életében most először a gari lejárta előtt 1 héttel.
(szerintem nálam az usb csati haldoklik)
Kíváncsi vagyok mi lesz a vége, mert a telefon leadásakor azt írtuk a jegyzőkönyvbe, amit kértem, az ügyfélszolgálaton a hölgy nagyon készséges volt. Mindez a trémobilnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest