-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
csacsi67 #8104 üzenetére
azért, mert ennyire nem becsüli meg - egyik szolgáltató sem -, sőt!
egyrészt magam is bő 16 éve telekom (és jogelődei; t-mobile, westel és westel900) előfizető vagyok, több előfizetés és mobilinternet, bőven 20 darab feletti, a szolgáltatónál megvásárolt aktuálisan mindig csúcskategóriás mobiltelefon, másrészt behatóbban is foglalkozom adott szolgáltató szolgáltatásaival, és bizony ilyen akciózás nincs, itt a rendszer hibázott - mint történt az már sokszor -, de lesz a vége, ami lesz...
a szerződési feltételek is anomáliás lesz, mert csak 1 évet írt alá az előfizetésre, de 2 évet adott díjcsomagra, arra is kíváncsi leszek, hogy ezt jogilag miként kezelik majd le papíron, hiszen az előfizetés 1 év leteltével - akár a 13. hónapban - felmondható, közben meg mégis fizetendő rá még a 24. hónapig a havidíj, mert ugye az is alá van írva, de a kettő nem fér így össze!?!? -
zack
nagyúr
válasz
csacsi67 #8104 üzenetére
Dehogy becsüli meg jobban. A Csajomnak fel kellett mondania a meglévő előfizuját ami 4 éves volt, mert drágábban kapta volna meg, (ráadásul részlet nélkül) az Optimus L9-et, mint egy új előfizető. Így a régit lemondta, és kötött egy újat. Nesze neked megbecsülés. Egy új előfizető akciósabban vásárol, mint egy meglévő stabil, jól fizető ügyfél. Gány egy banda. Én platinás voltam, de nekem se tudtak olyan ajánlatot adni 12k előfizura, hogy ismét hosszabbítsak. De a mostani előfizummal egyik szolgáltató megoldása sem tud versenyezni. Így jártam a legjobban.
(#8102) mumk1
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Kedvenc zene a mai napra
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest