Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
HUTCHDB #7857 üzenetére
csak sikerrel jartam....
nem tudom, hogy hogyan es miert, de kb. 20. alkalomra vegre normalisan vegigment, igy most mar s-off allapotban vagyok!lehet hulye kerdes lesz, de csak felteszem:
kell root custom rom telepitesehez?
vagy elegendo egy cwm (vagy a twrp) recovery -t feltenni, onnan fel a fozott romot es az ugy is root-ol majd?a kovetkezo kerdesem az, hogy hogyan lehet gyari allapotba visszaallitani majd a rendszert?
samsungnal gyari (szolgaltatos) rom telepites (gyari kernellel) es product kod (gondolom ez itt a cid-nek felel meg) visszaallitasa utan gyari recovery (3e) es teljes gyari allapot fogadott.
itt hogyan lesz ismet gyari a recovery?
gyari szolgaltatos romok (kernelek) honnan szerezhetoek be, es azok feltetele hogyan mukodik?
igazabol, mielott belefogok ilyen dolgokba, elobb jobb tisztaba lenni azzal, hogy az eredeti allapot hogyan allithato vissza.
s-off-ot is azert mertem megcsinalni, mert lattam, hogy a visszazaras is mukodik.
szoval esz nelkul nem akarok elore rohanni, inkabb kerdezek... -
NandorHUN
addikt
válasz
HUTCHDB #7857 üzenetére
Amúgy elúször nekem is ezt csinálta, de kül. verzókkal is végigcsináltam, igazábol a végén már nem is voltam benne biztos, hogy sikerült, de recovery modban kiirta , hogy S-off és hogy unlocked
Amúgy i milyen kép beállitásokat ajánlanátok: nappali portréhoz, nappali tájképhez, éjszakai képekhez? Elég laikus vagyok a témában ezekhez az ISO meg egyéb állítgatásokhoz nem értek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Akku 100% // Számla + Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G531GU / I5 9300H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest