Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Milyen notebookot vegyek?
- Akciókamerák
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Gyors, éles, olcsó: Acer Predator XB273K V5 teszt
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
HUTCHDB
üzenetére
őszintén? tetszik a telefon, titokban elgondolkodtam a dolgon, de aztán lebeszéltem magam - egyelőre legalábbis...
vártam az s4 megjelenését is, mostanság ki is próbáltam egyet, viszont nem vettem meg végül, mert egy általam kibontott és gyári alapra visszaállított példány is röcögött kicsit - más bajom nem lenne vele, ezért kivárós, mert ez csak firmware probléma, ami biztos javításra kerül, ráadásul jön a csupasz androidos, nexus támogatásos s4!
amikor a haverral elmentem one vételre, akkor már tudtam a sok pixeles...stb hibákról, és olaj volt a tűzre, hogy csak a negyedik kibontott darab volt hibátlan, de azt megvette a srác, azóta is örömmel használja, a néhány nap alatt nem jelentkezett nála hiba.
előtte nézegettem még a note 2 lte telefont is, az ütős akkumulátoros üzemidő megfogott, de a z is nagy, és arra még bő 1 cm, az már hatalmas, így nem ugrottam bele.
én meg közben letettem az xperia z cseréjéről, mert kijött a friss (t-s) firmware, és olyan újítások és javítások vannak benne, hogy csak na!
megcsap néha az újítás szele, de most elhessegettem egy időre!
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bestbuy játékok
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Új Xiaomi Redmi 13C (23106RNODA),6,74",90Hz,4/128GB,Dual SIM,5000mAh,Fekete és Kék színekben
- Samsung Galaxy A25 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- IPHONE 12 MINI 64GB, FEKETE, 100%, ÚJ AKKU, ÜZLETBŐL, GARANCIA
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
- ÚJ Parkside 10000 mAh powerbank 3 év garanciával.
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest