- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
- Olcsóbb fajtájúnak ígérkező Team Group SSD a PCI Express 5.0-s halmazban
- Több memóriát kapott az RTX PRO 5000 új kiadása
- Obsbot blog: 4K-s produkciós kamera professzionális babérokra törőknek
- Felszállni készülő drón? Nem, nyitott In Win "ház"!
- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen NETbookot vegyek?
- OLED TV topic
- Különleges és kompakt Maxsun deszka jön az AMD platformon
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- DUNE médialejátszók topicja
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
frewwy
tag
Köszönöm a gyors választ!
Nos,én eléggé hard user vagyok,gyakorlatilag én számítógép helyett is a telót használom,és azért eléggé sokat töltöm a telómat (nem teljes töltésekkel,hanem csak ilyen rá-rá töltésekkel) miközben Hearthstonozok,Need for speed stb
. Megpróbálom teljesen feltölteni,majd akkor a legújabb RUU-t lefuttani,és akkor pár napig előkaparom a kis xperia u-mat használatra (már ha azon kiélhetem a hard useri vágyaimat
). Lefuttattam a htc service battery testet is,az 1 órás teszt végére 95%-ot írt ki,ezért is értetlenkedtem,hogy miért van az,hogy kikapcsolom 30%-on belépek twrp-be és 90 százalékot ír. Egy kicsit más kérdés. Te milyen ROM/kernel kombinációt használsz? Én végigfutottam a teljes palettát,de mindet lecseréltem gondolván,hogy az adott rom okozza a problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest