-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
válasz
Diokhan #31996 üzenetére
Sőt mondok jobbat, hagyd az előző kettő RUU-t, mert találtam magamnál lementve egy sokkal újabbat (4.19.1540.9), amivel már tényleg nem kell sokat frissíteni, de ha közben elkezdted a régi RUU-val, akkor sincs baj, mert ugyanúgy futtathatod EZT az újabbat, aminek mindjárt végzek a feltöltésével.
-
ferob
őstag
válasz
Diokhan #31996 üzenetére
Ha még csak az előbb álltál neki letölteni, akkor az még nem mostanában fog lejönni, mert sajnos elég lassan lehet szedni, szóval akár megpróbálhatod letölteni innen a sokkal frissebb, 3.22.1540.1 verziót, mert feltöltöttem neked, amivel amúgy kevesebbet is kell OTA frissíteni.
Van megoldás a hangzás javítására is, én magam is használom a Project ERA-t, de ahhoz root hozzáférés kell, a felrakáshoz meg értelemszerűen custom recovery szükséges.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Blabok nyakrögzítő M méret
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest