Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- PLC programozás
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Canon EOS DSLR topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
Juliuska
üzenetére
2013 aprilisi, kiszöni jol van..
Sense 6 temat lehet szerkeszteni Sense 6 Toolbox (meg xposed) telepitese utan. Alkalmazasonkent lehet elvileg valasztani a szineket.
(#26493) zaibatsu: "...Telefonálás során az felel a zajszűrésért..." Ez valakinek müködik is? Csak mert nekem konkretan szarabb a hangminöseg az en oldalamrol telefonalas soran, mint a Desirenel volt..
Sokszor megkapom, hogy nem hallanak semmit, amikor egy kicsit fuj a szel, vagy valami zaj van. Romtol függetlenül jelen van a dolog. Szervizmenüben teszteltem a mikrofonokat, latszolag mindkettö rendben van.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sokszor megkapom, hogy nem hallanak semmit, amikor egy kicsit fuj a szel, vagy valami zaj van. Romtol függetlenül jelen van a dolog. Szervizmenüben teszteltem a mikrofonokat, latszolag mindkettö rendben van.