Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Hobby elektronika
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
SeatLeon08
tag
válasz
simon7012
üzenetére
Szerintem érdemes elküldeni, nem cseszték szét az enyémet se. Nagyon korrekt csomagolásban érkezett, nem találtam karcot az átnézéskor sem. Illesztési hiba sincs. 10 nap pedig korrekt, ahhoz képest, hogy Csehországba vagy Szlovákiába szervizelték.
Nekem egy lövése van és ismét túrázik. Lehet érdemes nagyobb hibát bemondani, hogy komolyan vegyék, ne csak szoftvert frissítsenek.
Én 4-5 újraindulást fogok bemondani naponta.(Alacatel-es topicban olvastam, hogy alaplapcsere oldotta meg a problémát.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mesterséges intelligencia topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Építő/felújító topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PlayStation 4
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Iphone 13 PRO MAX 128GB GOLD 91% Akku! CSODASZÉP, DOBOZBAN MINT AZ ÚJ!
- Iphone SE 2022 64gb Új akku
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 256gb - Szép állapot, új kijelző, akku 77%, akár beszámítással
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest