Hirdetés
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nightfall75
tag
válasz
HUTCHDB
üzenetére
Mindenkinek kb 3 hónap után kezdett lilulni. Júniusban vettem az enyémet, egész nyáron jó volt, többször használtam gyenge fényviszonyok mellett probléma nélkül. Valamikor szept-okt környékén vettem észre a dolgot, úgy, hogy olvastam róla, majd kipróbáltam a saját készülékemet és már nálam is érzékelhető volt, először csak alig, majd egyre csúnyábban lilult. Semmilyen szoft frissítés nem volt előtte. Te épp jókor adtad el
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem véletlen, hogy az ezzel a témával foglalkozó XDA topic első bejegyzése 2013 október 1-én keletkezett, és azóta is elég sokan látogatják. Ott írták, hogy nagy valószínűséggel a képfeldolgozásásrt felelős HTC Imagechip 2 okozhatja a hibát. Túl közel van a kamera modulhoz (lásd csatolt fotó az iFixit-ről) és rettentően fel tud forrosódni, ez pedig egy idő után visszafordíthatatlan károkat okoz a kameraszenzorban. Mivel hosszú "lappangási ideje" van, vélhetően ezért a HTC sem vette észre, mikor megjelenés előtt tesztelte a telefont.
Ha a mostani telód viszont november 17-i gyártású (amikor már rég ismert volt a hiba), jó esély van arra, hogy már javított modult/normális hőszigetelést kapott, és nem fog jelentkezni a gond 3 hónap után sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 / FE / 25 Ultra / S25 Edge / Flip 7 - 256GB / 512GB - Bontatlan - 2/3 év gari
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- iPhone 16 Pro 128GB white titanium fehér titán független Apple 1 hét garancia
- Apple iPhone 15 Pro, 128Gb, független, fekete, 1 év garancia
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Redmi Note 10C 64GB / 4GB RAM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB DEEPCOOL Tesseract SW 600W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)