-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
válasz
osztraksajt #20461 üzenetére
A Sonyt kár volt példaként említeni mert egy rakás fos amit csinál. Említeném a kijelzőit és a frissítések elmaradását ill. amit frissít azt is szarul tiszta bug az egész. Tudom,hogy miért írtam volt a közel múltban egy prémium kategóriás készülékem és a frissítéssel használhatatlan lett a készülék. Gyakorlatilag kb. 1 hónapot használtam. 50 bukóval léptem túl rajta.
-
spawn21
veterán
válasz
Ez igy van.
De csak tanultak a régi időkből -
toeki
senior tag
válasz
Amikor ment a szekér akkor sem ment annyira, hogy pár csillió euró-t arra tudjon költeni hogy megy a garifutár a prémiumkészülékedért.
Bármelyik gyártó középkategóriás telefonjának szervizelése semmivel sem jobb mint a htc-é egyébként.
Frissitésekben teljesen igazat adok neked, ha azt látom hogy törődnek a készülékkel a későbbiekben is akkor nagyobb eséllyel maradok a márkánál.A htc sokat hibázott ez igaz de ezek a vérszagra gyűlő, kommentekben fröcskölődő antiemberek mindig felboritják a lelkibékémet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 18/256 GB Használt, szép állapotban 3 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged