- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jolet
őstag
válasz
farena #18750 üzenetére
nem tudom segít e, de leírom nálam hogy volt....
valami hiba miatt nem volt vezetékes net és az asztali gépen szerettem volna játszani
mivel előtte nem volt még sosem rádugva USB-vel a teló teljesen szűz volt minden
win 8.1 van a gépenamikor rádugtam a telefonon be kellett állítani mit csináljon, minek mutassa magát
a számítógépen azonnal felismerte, hogy rádugtam és megjelent valami virtuális meghajtónak bootlemezként valami progi, amit elindítottam, de nem csinált semmit, mert kellett neki még valamimivel nem volt a nagy gépen net ezért a telón felmentem a HTC oldalára és letöltöttem a megfelelő progit
majd újra rádugva a gépre már sima meghajtóként csatlakozva átmásoltam a gépre a programot és telepítettem
és bár ez nem kell a modem üzemmódhoz direktben, de mégis kellettés lám működött...
a pontos részletekre nem emlékszem de az ügymenet ez volt
-
csacsi67
addikt
válasz
farena #18750 üzenetére
Telefon gyári állapotban van usb hiba keresés engedélyezve van rajta?
Telefon gyári állapotban: ezt nem értem OrDroid 21.0.3 van telepítve
Na látod ez a baj csak gyárival fogja fel ismerni.Fel kell rakni egy gyári stock romot amiben minden eredetiExelsior Jó ha meg van ha késöbb vissza kell állitani meg régen a rumhoz kellett most már csak egy rum van az nyissa az összes verzioju telefont.Ha meg van az s-off ird át super cidre és mehet rá minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogász topic
- Milyen széket vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorozatok
- Lightyear - befektetési app
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Haditechnika, harcászat
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iWatch SE 2 44mm Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest