Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nightfall75
tag
Task managert soha nem használtam ezen a telón, 2GB memóriánál már felesleges
File manager: Es Explorer (free), Solid explorer (14 napos próbaverzió, bár megéri az árát) - mindkettő tud hálózati megosztásokat kezelni (smb, ftp, cloud)
A gyári videólejátszóban van dlna protokol (Galéria - Beállítások - Média szerver), de a dlna nem kezel túl sok formátumot, és felirat támogatásban sem vagyok biztos. Jobban jársz szerintem ha megosztod a pc-n, laptopon az adott könyvtárat és a fent már említett fájlkezelőkkel létrehozol hozzá egy smb kapcsolatot. Mindezt persze a (wifi) router belső hálózatán.
Total Commander alatt MTP eszközök használata
(#15142) Xaels
Valóban szebb a One-nak a széle de jóval sérülékenyebb is, egy ekkora telefonnál ez már nem mindegy. Illetve lehet szerettek volna a sima One-nak is hagyni valami exkluzivitást.
-
Xaels
félisten
TC-hez állítsd be a szülő mappák megjelenítését és akkor vissza tudsz lépni úgy, hogy mutassa a One-t.
(#15140) zaibatsu: hogy őszinte legyek nekem még mindig a sima One a legszebb a 3-ból. Ezzel a pcb kerettel nem tetszik annyira, szerintem a csapott fém szél jobban mutat.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 12 (512 GB/16 GB RAM)
- Galaxy S25FE 256Gb - pár napot használt, 3 év garancia
- iPhone 16 128GB fekete 1 hónapos! Makulátlan! KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026 szeptember 4-ig Apple garancia!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- 24 GB-os RTX6000 HP - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest