Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kocsó

aktív tag

válasz yodee_ #14521 üzenetére

Hali!

"Írtam az említett HTC kontaktnak" ez pontosan mit is jelent? Hova is kell(ene) írnom ha szeretném megtudni én is ezeket a hasznos infókat?
    CID getter szerint: O2_001, azaz gondolom UK piacra szánták, de ez kiderül a bekapcsoláskor is, amikor is az O2 animált logoja megjelenik :D illetve a dobozon lévő címke szerint Taiwan-ban szerelték össze és "még" Nokia HDR mikrofon van benne :D (ha igaz az amit az 1. oldalon sz Összefoglalóban a kedves fórumtársak összegyújtöttek infot

(#14529) Xaels : én csak nagyon ritkán hordom tokban főleg olyankor amikor kirándulni megyünk, de eddig 1 karc sem keletkezett rajta. Igaz vigyázok rá, zsebben hordom, és még véletlen sem teszek ugyanabba a zsebbe mást (kivéve papírzsepit) :D , asztalon minden esetben papírlapra vagy újságpapírra teszem.

Egyéb kérdésem is lenne: előfordult már velem, hogy valamit letöltöttem a telefonnal a netről, a statusbar-ban megjelent a kis ikon, hogy letöltve, majd amikor megnyitottam a file-t a letöltést jelző kis ikon nem tűnt el. Hiába csináltam bármit, nem akart. És ugyen ez van amikor F@szbuk-ra töltök fel képet. Annak sem tűnik el az ikonja csak akkor ha restartolom a telefont. Van erre valami ötletetek? :R

• Zirowe

nagyúr

válasz yodee_ #14521 üzenetére

1. Attól még, hogy s-off, nem biztos, hogy unlocked, és a htc csak azt tudja, hiszen a szükséges filet tőlük kéred el.

2. Gondolom sufni gsm-ből származik, ezek után elég a tőlük kapott papír, viheted gyári szervizbe, és majd ők adnak első alkalommal rendes garipapírt, tehát grat, van egy gyári garanciás készüléked, ha csak nem unlockolsz közben, de állítólag azt is ki lehet magyarázni.

Új hozzászólás Aktív témák