Hirdetés
- IFA 2025: Játék mellett munkára is ajánlott az új kimaxolt Predator notebook
- A cache-rendszeren és a multiprocesszoron változtat az AMD-féle UDNA
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Az AMD-vel fejlesztené igazán használható szintre a kvantumszámítógépeket az IBM
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kocsó
aktív tag
válasz
yodee_ #14521 üzenetére
Hali!
"Írtam az említett HTC kontaktnak" ez pontosan mit is jelent? Hova is kell(ene) írnom ha szeretném megtudni én is ezeket a hasznos infókat?
CID getter szerint: O2_001, azaz gondolom UK piacra szánták, de ez kiderül a bekapcsoláskor is, amikor is az O2 animált logoja megjelenikilletve a dobozon lévő címke szerint Taiwan-ban szerelték össze és "még" Nokia HDR mikrofon van benne
(ha igaz az amit az 1. oldalon sz Összefoglalóban a kedves fórumtársak összegyújtöttek infot
(#14529) Xaels : én csak nagyon ritkán hordom tokban főleg olyankor amikor kirándulni megyünk, de eddig 1 karc sem keletkezett rajta. Igaz vigyázok rá, zsebben hordom, és még véletlen sem teszek ugyanabba a zsebbe mást (kivéve papírzsepit)
, asztalon minden esetben papírlapra vagy újságpapírra teszem.
Egyéb kérdésem is lenne: előfordult már velem, hogy valamit letöltöttem a telefonnal a netről, a statusbar-ban megjelent a kis ikon, hogy letöltve, majd amikor megnyitottam a file-t a letöltést jelző kis ikon nem tűnt el. Hiába csináltam bármit, nem akart. És ugyen ez van amikor F@szbuk-ra töltök fel képet. Annak sem tűnik el az ikonja csak akkor ha restartolom a telefont. Van erre valami ötletetek?
-
Zirowe
nagyúr
válasz
yodee_ #14521 üzenetére
1. Attól még, hogy s-off, nem biztos, hogy unlocked, és a htc csak azt tudja, hiszen a szükséges filet tőlük kéred el.
2. Gondolom sufni gsm-ből származik, ezek után elég a tőlük kapott papír, viheted gyári szervizbe, és majd ők adnak első alkalommal rendes garipapírt, tehát grat, van egy gyári garanciás készüléked, ha csak nem unlockolsz közben, de állítólag azt is ki lehet magyarázni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Windows 11
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy topik
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- Samsung S22 Ultra // 256/12Gb // PhantomWhite 45w töltővel
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest