- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kokufuu1986
tag
válasz
spawn21 #13111 üzenetére
Szerintem nem rossz, én is ilyet használok. Láttam már korábban hsz-eket, hogy lötyög, nehéz levenni, karcolja a hátlapot, stb.
Na, én ebből semmit sem tapasztaltam (szerencsére). Jól illeszkedik, nem nehéz leszedni, illetve visszarakni és egy pici karc sincs tőle. Hogy mennyit véd, azt nem tudom, eddig egyszer ejtettem le, azt sem túl magasról, nem is kőre.
-
Kevin's
senior tag
válasz
spawn21 #11902 üzenetére
Pontosan !
Toeki: Ugyan is nem tud feléledni egy androidos telefon sem mutass egy olyat ami képes erre most kivéve a HTC One -t
? Még a csúcsok csúcsa S4 sem tudja ezt ... akkor innentől kezdve nincs miről beszélni ... És nem utolsó sorban rengeteg androidos telefonom volt már, de eddig egy sem ébresztett ha kikapcsoltam a telefont ..!
-
Valkűr
addikt
válasz
spawn21 #11829 üzenetére
Nem tudom mi lehet a gondja, de elképzelhető, h túlmelegedett és a védelem kikapcsolta...Vagy ez a nagy meleg, vagy valami program túlterhelte, vagy beragadt valami, bármi lehetett...Ezt is mint minden számítógép alapú terméket néha nem árt pihentetni és kicsit kikapcsolni, majd teljesen újra indítani...Én hetente 1-2 alkalommal kiszoktam teljesen kapcsolni, és vissza..
-
F_Gergely
őstag
válasz
spawn21 #11385 üzenetére
Több éve vásárolok eBay-ről több tucat terméket vettem már, soha nem kaptam minőségen aluli terméket! Amiről te beszélsz az amikor valaki elhiszi hogy 500 forintért 120 gigás USB3-as Kingston pendrive-ot kap...
Japánból és Kínából is rendeltem már, és elmondhatatlanul korrekt mindenki, lehetne tőlük tanulni!
A kerékpáromhoz az első villát eBay-ről vettem 120 ezer forintért, és azzal sem volt semmi, pár nap múlva hozta a GLS futár...Tehát nem értem miféle probléma lenne az eBay-es vásárlással....
-
lofagi
addikt
válasz
spawn21 #11342 üzenetére
Melyik szolgáltatónál olcsóbb, mint 150e Ft a HTC One? Ráadásul feltöltőkártyával? Talán a T-mobile az amelyiknél a feltöltővel 160e. De mind1, is, igazából nekem Telenoros kellene, ott sajnos nem olcsóbb. A másik ok pedig a független telefon, eladáskor azért az jól jöhet.
Szóval itt van néhány lehetőség, hogy ezeknél a boltoknál érdemes-e vásárolni, kb 50e-el olcsóbban. Vagy valami miatt kerül annyival olcsóbba, mint mondjuk a Gyorsnál.
-
nikilauda
senior tag
-
barcsajani
tag
válasz
spawn21 #11312 üzenetére
Köszönöm én is így gondoltam,csak szerettem volna tanácsot kérni,nekem is büdösnek tűnt csak az ára miatt próbálkoztam...
Mindegy inkább maradok a note 2-nél 97 ért meg a note 1 nél 52 értés ezek legalább adnak mindent és még függetlenek is,a kettő valahogy tud annyit mint ez ( ó dehogyis nekem akkor is ő fog kellenni :|,majdcsak találok egyet ami tényleg megfelel)
-
barcsajani
tag
válasz
spawn21 #11309 üzenetére
-ÉN- tehát akkor muszáj lenne 2x elmennem Debrecenbe?
Dátum: ma, 16:15 loller84 Felhasználó hirdetései
Sajnos igen, de mint irtam ha megyunk be a T-Mobileba, akkor allom az utikoltseged.Illetve, ha itthon lesz az auto, akkor akar ki is tudok menni erted, de ez meg nem biztos.
Vagy, nemtudom ott nalad van-e valahol T-Mobile uzlet, mert szerintem az telhesen mindegy, hogy hol fuggetlenitik, elvegre csak par kattintas az egesz. Es akkor megyek en, es viszem a papirjait.
Felhasználó letiltása
Dátum: ma, 16:19 Üzeneted:
-ÉN- mivel Romániában lakok ezért nem hiszem,maximum a másodikat úgy intézzük,hogy valahol a kettő közt megyünk mondjuk valami kisebb faluba ha van nállatok T mobil.. mennyiért is csinálja meg?
- ÉN - Dátum: ma, 16:19 Üzeneted:
sajnos azt nem értem,hogy miért nem tudom megkapni egyszerre mindenét? miért kell az adásvételi?
Dátum: ma, 16:28 loller84 Felhasználó hirdetései
Azert, mert addig nem tudom kikerni a papirjait, vinnem kell az adas vetelit.
Felhasználó letiltása
Dátum: ma, 16:29 loller84 Felhasználó hirdetései
masreszt pedig azzal igazolhato, hogy ki vette es kitol.*-----------------------*
most pedig ez volt a beszélgetésben -
ttom26
csendes tag
válasz
spawn21 #11037 üzenetére
Én is a pechesek közé tartozom... volt minden, illesztési és pixelhiba is. Egyébként nagyon szeretem a készüléket, de én is nehezen hiszem el az eddig látottak után, hogy van tökéletesen összerakott készülék. Amit azért érdekesnek tartok ebben a kategóriában...
De ezen felül ez egy remek készülék. -
hoy
tag
válasz
spawn21 #11032 üzenetére
khmmm.....
ez már gyanúsítgatás.. az eladó előtt megrongáltam volna az komoly... Miért szeretném szidni? amíg nálam volt azt a pár napot addig bejövős volt.. ezért is próbáltam volna kihagyni a webshopot, de tudod mit? Nagy felbontású fénykép az jöhet. a telefon alján és a tetején a hangszórónál találtam eddig hibásat, nem én csak szimplán szerencsétlen vagyok e téren... meósnak kéne mennem vonzom a hibás készülékeket...
de ha megdobnál egy jó kis képpel azt megköszönném.
-
hoy
tag
válasz
spawn21 #10800 üzenetére
Nem nem a játék miatt lett a one, de szoktam játszani is.... Gondolom ti se facebook miatt vetetek ekkora kijelzőjü telefont. Más, ki lehet irtani a billentyűzetről a nem kivánatos karaktereket? Olyanra gondolok, hogy ha hosszan nyomok egy karaktert akkor ugye felugrik egy csomó más karakter, pl az o betünél bosszantó, hogy sok karakter jon elo.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
spawn21 #10800 üzenetére
nem hiszem, de úgy látom az elég fontos a kollégánál...
amit észreveszek, sokan nehezen váltanak más platformról, csak nem tudom mi lesz, lenne visszaváltáskor...éppen ma frissítettem le a vevőmnek a volt one-omat... hát én nem tudom, de annyira jó telefon, hogy az nem igaz....most az elmúlt napokban i5-öt használtam... nem tudok mást írni, mint néhány napja i4s-ről írtam.
NEM AKAROK VITÁT indítani, és szócséplésekbe, magyarázkodásokba belemenni, SZÁMOMRA nem egy kategória..., higgy nekem, nem szabad fellángolásból kiugrani ebből a telefonból! -
capulet75
addikt
válasz
spawn21 #10723 üzenetére
Én is azt hittem, aztán felvilágosítottak. Meghallgattam, meg sok mást is, és rájöttem hogy de. A 12k-s Aurvana Live sokkal jobb fejes, de van még sok a solonál olcsóbb ami simán lekeni minden szinten. Próbálj ki párat ha lesz rá lehetőséged.
tetoválsz? érdekel a téma. munkáidról van vmi link?
-
mézespálinka
senior tag
-
Szakiii
addikt
válasz
spawn21 #8015 üzenetére
Szerintem is plusz jöhet rá egy ultravékony átlátszó tok
ez a 2 már elég kell hogy legyen és még jól is néz ki.
Btw.: az első hozzászólásban romolásról lesz leírás? Kicsit bonyolultabb ez az s-off unlock stb mint anno note 2nél volt és inkább nem vágok bele pontos magyar leírás nélkül. S-off unlock vissza csinálható?
-
g0n21
senior tag
-
Xdmilan
csendes tag
válasz
spawn21 #7670 üzenetére
Nos átnéztem a T-s jótállási jegyet illetve még a vonatkozó jogszabályt is. Ilyen 30 napos dologról nem esik szó egyikben sem. Mindkettő említi, hogy törekedni kell arra, hogy kijavítást/cserét legfeljebb 15 napon belül elvégezze. Mondjuk ebben a megfogalmazásban törekedni nem egy nagy dolog
Illetve olyat találtam még, hogyha nem tudták kijavítani akkor az esetben választás szerint visszaveszik/árleszállítást kapok, hozzátéve, hogy az elállás jelentéktelen hibára nem vonatkozik. Erre rámozdulhatok, azonban nem tudom mit tartanak ők jelentéktelen hibának és egy darab rossz pixel, nos nem tudom. Hétfőn lehet bepróbálkozom, egy kis csökkentés jól esne.
-
ffodi
veterán
válasz
spawn21 #7591 üzenetére
Most erre azt mondom, hogy mivel ez egy használati tárgy, így "ő" van én értem és nem fordítva. Szerintem nem kell túldramatizálni ezt a kopás dolgot és a használat mikéntjét sem. Persze ezzel nem azt mondom, hogy nem kell vigyázni rá, én is nagyon vigyázok rá.
A DS-emet is ilyen tokban használtam és azt sem koptatta. Ha meg csak hosszabb idő után (mondjuk ~1 év) jön elő a dolog, akkor meg már úgyis mindegy, mert addigra vagy nem lesz meg a telefon, vagy már nem vigyáz rá úgy az ember.
-
ffodi
veterán
-
dani3l
őstag
válasz
spawn21 #7476 üzenetére
En csak azon döbbentem le, hogy az SGS4 mar alanyi jogon referencia lesz..?
Meg azon, hogy tök mas szine van mint i5-nek meg a hüvelynek, aztan megis "accurate".. Akkor most a kettö közül melyik a pontos?
Egyebkent en is meglepödtem, Sonyrol mondjuk tudni lehetett, de nem gondoltam, hogy ennyire leszoljak a One-t. Huaweire en is kivancsi lennek mostmar, bar nem valoszinü, hogy barhol is talalkozni fogok vele.. -
doggie
aktív tag
válasz
spawn21 #6531 üzenetére
Tegnap, elnéztem ezt a beírást, mert ugyan gyári, és három részből is áll (a neve is double dip case), de szerintem nem ugyanarról beszéltünk.
Szerintem spawn21 erre hivatkozott, én meg ezt kaptam ma.
Na nem mintha ez sokkal jobb lenne, nem is illeszkedik a rácsukáshoz a teteje, így csal lafog rajta.
Maradt Akoska, tőle már rendelve atmosphere szilikonkeret.
A lényeg ez sem ajánlott kategória, hiába gyári. :-( -
g0n21
senior tag
válasz
spawn21 #6617 üzenetére
A hOX-nál egyből feltettem mindent, mert bíztam az üzemidő javulásban, ami nekem a 4.1-nél pont fordítva sült el.
Nem érzek olyan változtatásokat a home gomb kivételével, amire annyira ráizgulnék, és a 4 óra kijelző, 2 óra telefon, mindez 14-16 óra alatt nekem elég, nem mondom, maximalista vagyok, javulhat, nem bánnám, de előbb tegye fel szépen mindenki, és ha már van egy hónapos tapasztalat, akkor jöhet.
Főleg, hogy mivel a helium nálam egyszer nem tudott normális mentést csinálni, rohadtul nincs kedvem újra belakni a telefont egy fr után.
u.i.: gyorsbeállítások nem érdekelnek, egyet lapozok a home screenen, és ott van a BT, GPS, WIFI, hotspot gyorskapcsoló.
Ilyen képernyő elforgatás, meg háttérvilágítás állítás, stb, semmi szükségem rájuk. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
spawn21 #6269 üzenetére
koszi a visszajelzest!
egyebkent, te is itt?(#6270) Keldor papa!
neked is koszonom a velemenyt, valaszt.
amikor a one-t hasznaltam, akkor azt hittem "no ez mar olyan" mint az i.
igazabol nagyon jol mukodott, de ez addig tartott, mig ismet a kezem koze nem kerult egy i5.
nincs mit szepiteni, sajnos ez a dalvikban valo virtualis tarolas, es az android, mint rendszer csak hordoz magaban valami szamomra megmagyarazhatatlan hibat.
ki merem jelenteni, hogy a one a legjobban optimalizalt droidos telefon, es igen, nagyon szepen mukodik.
de kb. 5-6 nap utan, mikor megszoktam a sebesseget, -es pont ekkor fogtam a kezembe az ajfont -akkor vettem eszre nehany helyen, hogy igenis csak roccen, meg - meg akad egy -egy szaszadmasodpercre a htc.
i5-ot, kb. fel oraig utottem, vagtam, de semmi.....mint elso pillanatban, szepen ugyanugy mozgott, smooth volt.
tudom ez mar szorozes egyesek szerint, de en ezt, ha jobb telefon utan veszek a kezembe egy gyengebbet, azonnal megerzem.
a problema az, hogy amikor i5-om volt, akkor meg kb. 1 honap utan hianyzott az android, a variallhatosa, az egyedive tetelenek lehetosege.
ami jo hir, hogy jon a 4.2.2, ami igen is jobb, mint a 4.1.2 (ezt sIII-on is erzem), valamint az s-off is kicsit derusebbe teheti a jovot!szoval, jo nehany napja agyalok,, es szerintem hetfo lesz a napja, hogy egy alu-ezust-feher szinut ismet megrendelek.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
spawn21 #2567 üzenetére
Persze...nem lagol. Erre mondjak, hogy nem latod a fatol az erdot. De itt be is fejeztem, egy Sony hivot sem akarok megteeiteni, de attol a tenyekkel nehez vitazni. Aki szerint nem lagol mint a szar, azt sem tudja mi az a lag. Igen, a laincherrol beszelek, mert azt hasznalja az ember kb a legtobbet. Onnan navigal mindenfele.
toeki: hat igen....bar Kalandor most jol el volt az S4 topiccal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fogyjunk le!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Acer notebook topic
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest