Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alukard
senior tag
Hero tulajokhoz lenne 1-2 kérdésem!
A zsebet mennyire bírja?
Illetve akku idővel mi a helyzet? -
Xmodule
őstag
Na ma megnyomogattam a boltban ahonnan neten megrendeltem vasärnap. Eddig csak videon lättam, de totäl olyan mint ahogy azt gondoltam, hogy lesz. Nagyon tetszik
Mondjuk feheret nyomogattam en magam barnät vettem, mert a feher nälam nem sokäig lenne feher, bär zokni lesz neki
csak mär jönne meg.
-
buzassy
csendes tag
szaisztok!
tervezek venni egy 8 gb-os kártyát a heromba, már találtam is egyet, de nem tudom, hogy mit jelent rajta az, hogy HC, 8gb, Sandisk, Micro Sd, alatta Hc... ez jó a telóhoz?
-
No.01
addikt
válasz
burgatshow #1094 üzenetére
Speedshop.
-
Gubro
senior tag
-
Xmodule
őstag
Sziasztok. Az lenne a kerdesem, hogy most a napokban lesz egy ilyen telefonom(remelhetöleg). Mivel uj, ezert gondolom az aksiban lesz szufla egy közepes mennyiseg. Az lenne a kerdesem, hogy utanna kell e 16 orat tölteni ugymond formazas neven? es ezt elismetelni az elsö 3 alkalomkor? vagy ezek az uj telefonok mär megvannak formäzva? es ha töltöm a telefont akkor ne szakitsam meg a töltest csak ha kesz van ugye?
-
Bögre
aktív tag
Köszi a válaszokat. Azt hiszem az lesz a legjobb, ha hétvégén megnézem élőben, aztán meglátjuk.
-
legiaap
félisten
Hülye kérdés, de zsebben hordva kényelmetlen (a nem egyenes hátlapja miatt kérdem) ?
-
Gubro
senior tag
válasz
burgatshow #1084 üzenetére
Nem live!-os, ugyanaz van rajta, mint az open verzión.
-
burgatshow
veterán
Hali!
Ne haragudjatok, hogy megkérdezem de nincs kedvem több mint 1000 hozzászólást átolvasni egy egyszerű kérdés miatt.
A lényeg, hogy a vodánál láttam a készüléket. Meg szeretném majd venni, és itt jön a kérdés:
Bár elvileg lehetetlen mert Androidos a cumó, de ugye nincs ráeröltetve a nyomorult LIVE hülyeség? Úgyértem, hogy akkor minden olyan rajta mint a független társain, csak nem hálózatfüggetlen.
-
buzassy
csendes tag
Én egy nokia tokban /szütyűben/ tartom, mivel a törés végett nem találtam hozzá megfelelő tokot, de szerintem nem karcolódik, a háta vmi fura anyagból van ( teflon??, vagy gumírozott műanyag ) csak az ujjelnyomatokat gyűjti, a kijelző meg olyan, mint az Iphone-é.
szvsz bírja a zsebeket. -
Bögre
aktív tag
Foglalkoztat a gondolat, hogy Hero -ra cserelem az E71 -et, viszont ragaszkodom hozza, hogy a mindenkori keszulekem zsebben hordjam. A Hero mennyire "zseb-kompatibilis"?
-
legiaap
félisten
Olyan kérdésem lenne még.
Ha kijön majd 1.5-ösnél újabb OS, akkor legálisan lehet frissíteni?
Úgy működik itt is a frissítés dolog, mint mondjuk a Symbianos telefonoknál? -
legiaap
félisten
Más kérdés:
Programokat csak az Android Market-en keresztül tudok letölteni és telepíteni?
Vagy van olyan megoldás is, mint a Winmobiloknál, hogy letöltöm PC-re majd úgy telepítem fel? -
legiaap
félisten
Divx -es filmlejátszásra már létezik valami progi?
-
törölt tag
na azért
már azt hittem egy pillanatig, hogy tényleg ilyen béna.
-
-
válasz
nikibaby111 #1065 üzenetére
Ha a német helyett jobb lenne az angol, akkor nyomd meg a főképernyőn a Menu gombot, Einstellungen, Gebietsschema und Text, Sprache wahlen (nem tudok umlautot írni MBP-n
), English
Egyébként így van, amikor a nyilak világítanak, akkor forgalmaz valamit... Kikapcsolni úgy tudod a legegyszerűbben, ha leszeded a Marketről az APNDroid nevű alkalmazást - ez le tudja egy gombnyomással tiltani a mobilnetet. A kézzel átíráshoz képest nagy előnye, hogy egy gombnyomás visszaállítani is
-
nikibaby111
csendes tag
ja a másik hogy németül van!!! ez is nehezít rajta...
-
nikibaby111
csendes tag
Halihó...
Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de mindegy
(HTC Magic-ről beszélünk) Ha van Wifi akkor azt használja......ha nincs Wifi akkor automatikusan használja a 3G-ét?? úgy értem hogy azt nem lehet kikapcsolni???
Nekem mindig azt csinálja ha felébresztem, hogy mozognak a nyilak fel le....ilyenkor használja is? én nem akarom....És még egy....az elején beállítottam hogy megkapjam az e-maileket, aztán azt kikapcsoltam.Úgy is maradt, addig ameddig nem kapcsoltam ki telefont.....amikor visszakapcsoltam akkor ugyanugy megkaptam...
nekem ez magas....bocsi ha hülyeséget beszélek.....
-
joey04
titán
Újabb tapasztalatok alapján,
Netezéskor sokkal jobb a heroban, hogy köszönhetően a több ramnak szvsz ha több oldal van megnyitva, rendesen betölti mindet, és tárolja is, tehát ha átugrok rá, akkor nem tölti be újra. Nem tudom, hogy a 3GS-en ez hogy van, mert abba ugye több a ram mint a 3G-ben. Tetszik, hogy a könyvjelzőket lehet listázni aszerint is, hogy melyik használom a legtöbbet. Így a Hero 10/8ra javult böngészésben
Zenehallgatásnál szintén a nagyobb "agy" tetszik, ha beteszem a fülest, akár sok óra múlva is elég megnyomnom a play gombot és onnan folytatja, ahol abbahagytam. iPhone ha bezárta az ipod appot akkor elfelejtette hol tartok, és ha csak a playre nyomtam a fülesen, akkor random kezdte el játszani a számokat. Itt 10/8.5re javult
Mail ahogy említettem jó, csak ez, hogy az imap/trash és imap/elküldöttbe teszi a Heroról kezelt üzeneteket nem tetszik. Itt viszont 10/9.5re esett vissza.
Amit ma megfigyeltem, hogy ha van wifi, és kapcsolódva is vagyok, akkor is forgalmaz 3G hálózaton, ha készenléti állapotban hagyom, ha hozzányúlok, és felébresztem, akkor átvált rögtön wifire.
-
nikilauda
senior tag
Navigaciot probalt mar valaki?
Proba verziot lehet letolteni? -
buzassy
csendes tag
szerintem mindegyikhez adnak kártyát, alap a 2GB-os. Tokot nem.
-
legiaap
félisten
A független Hero-hoz jár valamilyen memória kártya?
Vagy adnak valami tokot hozzá? -
buzassy
csendes tag
válasz
szrobi66 #1045 üzenetére
Nem értettem az egész szituációt, mert tegnap ideges lettem, hogy kb 10-edszer sem sikerült, ma reggel meg csak gondoltam egyet és kipróbáltam, u. azokkal a lépésekkel, és egynől sikerült, fogalmam sincs, hogy tegnap miért nem ment.
Igen, a 2.6-ost tettem már fel. Egy nagyon kicsit sztem érzékelhető a gyorsulás. Mást eddig nem fedeztem fel, a leírtakon kívül, mert még nem foglalkoztam vele. Köszi a segítséget mégegyszer
-
AS
félisten
joey20 miért nem vártad meg nagyobb kijelzős erősebb procival szerelt Android készülékeket?
Mert jönnek, 2010 tavaszán már lesz egy pár az biztos.
Motorola, Arcos ,SE, Acer, HTC is igen, Többiről nem tudok)Azért egy 1 GHZ-s procis 3.5 kijelzős alap androd teloval is jobb nettezni nem?
-
joey04
titán
A mailes kérdésemen kívül még arra lennék kíváncsi, hogy miért éri meg főzött ROM-ot erre feltenni, mert eddig amiket olvastam, csak plusz programok vannak benne, meg pár apróság, de semmi olyan mint egy Diamond vagy Omnia esetében, ugye ott gyári rommal használhatatlan bugos volt a készülék, de a Hero nem az!
Amit eddig én találtam, hogy a böngészőben több tabot lehet engedélyezni.
A másik kérdés, hogy hiába teszek fel a marketből fényerőt állító widgetet, beállítja ugyan, de ahogy kilépek, visszaáll a rendes beállításoknál megadott értékre. Erre van megoldás?
Jah és hátha csak én nem találom: a böngészőben van már lehetőség valami kiegészítőt feltéve oldal aljára/tetejére ugrani? -
szrobi66
aktív tag
válasz
buzassy #1043 üzenetére
Ha jön ki új (kint van a 2.6os) csak felteszed a memkártya gyökerébe a .zip-et, átnevezed update.zip-re, aztán recovery módba: apply sdcard: update.zip
Hogyan sikerült megcsinálni a flashelést?? Én is beaggódtam, amikor backup faild-et írt 14szer, de 15ödjére megcsinálta -
válasz
buzassy #1043 üzenetére
Csak használni is tudni kéne az OSX-et. A Safari, ha úgy van beállítva (Safari -> Preferences -> "Open "safe" files after downloading" be van pipálva), akkor a letöltött ZIP fájlt azonnal kitömöríti, a ZIP fájlt meg bedobja a kukába. Onnan ki lehet venni, ha arra van szükség
-
buzassy
csendes tag
Na, végülis megoldódott, csak mivel senki nem írta, hogy Mac-kel nem működik, ezért gyanútlanul követtem pontról-pontra az utasításokat, és nem értettem, hogy miért nincs zip. file
, aztán apám laptopján, amin Vista fut, egyből láttam, hogy az oprendszer miatt volt a baj. Na mindegy, sikeresen megoldódott a gond.
Azt lehet tudni, hogyha kijön újabb custom ROM, akkor azt hogyan kell frissíteni?Letörlöm az előzőt az sd kártyáról és bemásolom az újat? Mybackup-pal egyébként csináltam egy backupot a ROM feltevés előtt, de amikor be akarom tölteni ( kikapcs, home+power, apply sd card: choose, és kiválasztom a backup filet ) akkor azt írja ki, hogy no signature. ???Milyen aláírás kellene? -
joey04
titán
Arra van valami megoldás, hogy ha a HTC mailben törlök egy levelet, az ne az imap6trash mappába kerüljön, hanem a kuka mappába?
-
buzassy
csendes tag
szrobi, megint a segítségedet kérem
sikerült a flashelés, de a custom rom felrakás nem. Leszedtem a Modaco legújabb verzióját, amint lejött, kaptam egy 2.2. nevű mappát, miben volt egy boot.img nevű file és Data, Meta-Inf, System mappák. Ezt rámásoltam az sd kártyára , kikapcs, home+power Apply sd card , és abortedet ír ki, nem talál zip. file-t az sd kártyán...de nekem nem is zip-ként jött le a Modaco ROM, akkor mit csináljak???
-
joey04
titán
Első nap használat után összességében meg vagyok elégedve.
Igazából pontosan azt hozta, amit vártam a tesztek és próbák alapján. iPhonehoz tudom hasonlítani, no és ahhoz is érdemes, mert a wm és a symbian mára egy rossz vicc emellett a 2 rendszer mellett. Külsőre jobban tetszik, mint az iphone, és persze nem is maszatolódik annyira, és véleményem szerint a karcok is jobban kerülni fogják a hátlapot. Ami nem tetszik, hogy a fogása nem valami biztos. Többször megijedtem, hogy kicsúszik a kezemből. iPhone stabilabb. Akksi ugye még új, viszont most annyit bír kb mint az iPhone akksim, ami ugye be van járatva. Ebből következik, hogy jobb lesz valamivel. Szerintem visszafogott használattal a 3 nap is meglehet. Az Android rendszert már régen ki akartam próbálni (mármint huzamosabb ideig használva, nem csak megtapizni) mert ez az egy alternatíva van az iPhone mellett, ha könnyen, élvezetesen kezelhető rendszert akarunk. Nekem az Android felépítése, testreszabhatósága nagyon tetszik, ebben leveri az apple fónt. A Herot még nem rootoltam, mégis majd' annyi lehetőségem van, mint egy jailbreakelt iPhone esetében. A Sense felület elsőre nem tetszett, de ahogy a saját ízlésemnek megfelelően beállítottam, meg is változott a véleményem. Jobb, mint az alap Android. Ami nem tetszik a heroban, az a kisebb kijelző, és a gyenge vas. Bőven elég a zökkenőmentes gyors használathoz, de ez olyan, mint a 3.0 az iPhone 3G-n. GS-en érezhetően gyorsabb. Ezt hozná szerintem a droid is, ha erősebb vas lenne alatta. Én elsősorban internetezésre használom a telefont, és emiatt féltem, mert ebben tudtam, hogy jobb az iPhone, csak azt nem tudtam felmérni, hogy mennyivel. Hát pont határeset. A böngésző csak 4 lapot kezel, ellentétben az iphone 8 lapjával. Maga a sebesség kb ugyanaz, a zoomolás darabos picit. multitouch rendesen működik, nem olyan sz*r mint az LG Arena böngészőjében pl. Akkor akad kicsit meg, amikor pl a fórumot olvasom bejelentkezve, és 200 hsz meg van jelenítve. Itt elmarad az iPhonetól. No és ilyen helyzetben fontos, hogy gyorsan el tudjunk ugrani az oldal aljára/tetejére. Ez iPhoneon könnyen megoldható, az oldal tetejére eljutunk, ha megérintjük a felső sávot, le meg egy spéci könyvjelző (javascript) segítségével lehet. Ehhez ugye JB sem kell, csak csinálni egy könyvjelzőt ezzel a szöveggel:javascript:window.scrollTo%280%2Cdocument.body.clientHeight%29
Heroban ez eddig nem megoldott. A másik ami nem tetszik, az oldalak tördelése. Alapvetően helyesen jeleníti meg, de zoom után nem mindig az igazi, pl itt a fórumban nem oldalt, hanem a hsz fölött vannak néha nevek. A szöveg kijelölése is nehézkesebb. Aztán ami még hiba, hogy nagyon hosszú oldal esetén ha dupla bökéssel bezoomolunk, akkor ugyanúgy mint a WM alapú Opera esetében néha teljesen máshova zoomol, pl 10-15 hozzászólással arrébb. Ami aggasztott, hogy 1.5x annyi megát használ el, mint az iphone! Nem csak a böngésző (az is) de a netre kapaszkodó alkalmazások is többet esznek mint az iphone. Szóval, ha az iPhone 10/10 böngészésben, akkor a Hero 10/7.5. Viszonyításképpen az Opera 10/4.5, a mini 10/4 nálam.A másik számomra fontos dolog a zenehallgatás. Szimmetrikus a füles, ez nagyon jó. Van rajta távirányító is, így tudunk előre/hátra léptetni, és van play/pause is. Ez is kiváló. Az már nem, hogy rossz helyen van, nekem nehezebb volt elérni. iPhoneon a füles jobb oldali zsinórján van, itt pedig ahol a két zsinór összeér. Van hozzá csíptető, de az nem az igazi nekem. Kényelmetlenebb is, mint apple fülese. A hangzása is gyengébb egy picivel. Itt nálam az iPhone 10/10, egy SE Walkman 10/9, a Hero 10/8.
Amit még sokat használok, az a mail funkció. Gmail felhasználó vagyok, ez sejteti, hogy sok gondom nem volt vele. Nekem fontos az, hogy az összes mappát normálisan szinkronizálja, ne csak a beérkezőt. Ezt WM alatt nem sikerült megoldani, külső programmal sem. Érdekes módon nem a gyári Google alkalmazás lett a nyertes, mert az is rendesen szinkronizált, de lassabban léptek életbe a változtatások, ahogy ellenőriztem az asztali gépen, mint a HTC programját használva. Egy idő után, aztán hiába jelezte, hogy van egy olvasatlan levél Inbox(1) felirattal, zölden, ha beléptem nem volt látható a levél. újraindítás sem segített. A HTC progija azóta is hibátlanul működik. Beállításoknál az elején mind a 3 (iphone, gmai, htc mail) esetben elég a usernév jelszó beírása, és semmi mást nem kell megadni. Annyi a könnyebbség iPhoneon, hogy ott alapból szinkronizálta az összes mappát, míg a Heron mind a 2 proginál külön be kellett ezt kapcsolni (egy kattintás, szóval semmi az egész) Itt így 10/10 mind a 2nek.
Reggel egy kissé megijedtem, mert láttam este, hogy beállította a T-mobile netet, de reggel mégsem ment. Már az utcán voltam, amikor láttam, néztem a beállításokat, az volt a baj, hogy a usernévhez, és jelszóhoz is rakott egy karaktert, pedig ugye nem kell semmi oda. Ezt kiszedtem, és ment rendesen.
Kamerát említeném még meg, nekem ugyan nem lényeg, de azért ciki, hogy alig csinál jobb képeket az 5mp AF kamera, mint a 2mp FF ami az iPhoneban van.
Összességében ennyi lenne, azt mondanám, hogy maga a Hero és Android nyitottabb, és barátibb mint az iPhone, jobban tetszik, a Market is fantasztikus. Csak pont azokban a dolgokban gyengébb, amiket a legtöbbször használok. Egy darabig (1 hét, 1 hónap ki tudja) még biztos a Herot használom elsődlegesen, de hosszabb távon maradok az iPhonennál. (lehet, hogy pár napon belül feltűnik egy alig használt Hero az aprók között
) De ha az nem lenne a piacon, akkor ez a készülék mindent verne. És akinek nem ennyire lételeme a netezés, annak már most is inkább a Herot ajánlanám.
-
-
buzassy
csendes tag
hát, több mint egy órát szarakodtam, de semmi, úgyhogy visszapakoltam mindent a kártyára, letöröltem a flash file-okat a telóról és kapott egy újraindítást...nem tudom mitől em megy, de elég idegesítő. Azért köszi
-
buzassy
csendes tag
Sziasztok!
egy nagy problémám lenne, amire gyorsan kéne egy válasz!!!!
flashelni szeretném a herot, eljutottam odáig, hogy a két filet rámásolom a formázott sd kártyára, lehúzom a kábelről, bemegyek az astroba, megkeresem, hogy flashrec...stb, ráklikk, backup recovery image, és egy fél perc múlva kiírja ,hogy Backup FAILED !!!!!!EZ mitől van? mit csináljak? -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
n0_gAboR #1031 üzenetére
Nézz szét ezen az oldalon, itt láthatod milyen programok vannak Androidra: Android Market Browser
-
n0_gAboR
őstag
Sziasztok!
Erdeklodnek hogy szoftverellatottsag teren hogy viszonyul az Android az Iphonehoz ?
Ha a T-hez erkezo Pulse elerheto aron lesz, lehet hogy inkabb azt vennem az IPhone helyett.
Jatekok teren gondolom jobb az IPhone, a dedikalt 3D gyorsito, es az eleg komoly jatekkinalat miatt. Ez mondjuk annyira nem erdekel, nem szoktam sokat jatszani. -
buzassy
csendes tag
sziasztok!
ahhoz, hogy custom ROM-ot tegyek fel a Herora, előtte flashelnem kell? Itt mindenki "főzött" ROM-mal használja a telóját? Ha felteszek egy Modaco félét, utána ha kijön egy gyári , azt vissza tudom tenni rá?köszi
-
joey04
titán
Ha minden jól megy 1, max 2 órán belül belépek a klubba.
-
joey04
titán
Van lehetőség a Heron kikapcsolni a Sense felületet, hogy az alap Androidot kapjuk? Netán van ilyen megbízható főzött ROM?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
cLeanLess #1018 üzenetére
Ezzel a "a hívásidő-üzenet-adatfrgalomszámlálás"-al bajban vagyok én is. Nem találtam értelmes programot rá. Kísérletképpen egyszer letöltöttem 3 félét, mindhárom mást mutatott..
Ez az én app listám:
aBTC 1.3.apk
Advanced Task Manager 3.3.apk
aFirewall 1.1.8.apk
Android IRC 1.6.3.apk
androidVNC 0.2.2.apk
AppManager Pro 1.0.0.apk
Barcode Scanner 2.92.apk
Battery Status 1.2.1.apk
Bejeweled 4.31.90.apk
BenchmarkPi 1.11.apk
Bonsai Blast 1.1.apk
Buka 2.3.1.apk
Chess 1.5.6.apk
Concise Oxford English Dictionary 1.3.0.apk
ConvertPad 1.2.1.apk
CoPilot 8.0.0.328.apk
Custom Locale 1.0.apk
Documents To Go 2.000.apk
EasyMoney 1.1.17.apk
eTools 1.4.apk
Facebook 1.0.1.apk
fIRC chat 0.2.12.apk
Google Maps 3.1.2.apk
Google Sky Map 1.1.apk
GPS Status 2 2.0.apk
Hyperspace 1.08.apk
IP Cam Viewer Lite 2.4.7.apk
Layar 2.1.apk
Light Racer Elite 2.0.1.apk
MarketEnabler 2.0.apk
Meridian Beta 12.3 .apk
MeteorFull 1.1.apk
Mobile Maps 9 7.71.apk
My Tracks 1.0.6.apk
MyBackup Pro 2.0.0.apk
Nimbuzz 1.0.0 Buil.apk
OI File Manager 1.0.0.apk
OI Shopping list 1.1.1.apk
Oregon Trail 1.1.10.apk
OverclockWidget 2.2.apk
PAC-MAN by Namco 1.0.3.apk
Quickoffice 2.0-HTC.apk
Remote Desktop 1.0.1.apk
Remote VNC 1.4.0.apk
RepliGo Reader 1.4.0.apk
Ringdroid 2.1.apk
Ringer Toggle Widget 1.0.apk
Root Explorer 2.0.apk
SetCPU 1.3.5a.apk
Sky Map 1.0.1-beta.apk
Skype (BETA) 1.0.0.5.apk
SMS Popup 0.9.97.apk
Snake 1.apk
Solitaire 1.12.1.apk
Space War 3.0.4.apk
Spare Parts 1.5 Only.apk
SPB TV 1.1.0.apk
SUFBS 2.1.2.apk
Task Manager 1.10.7 1.10.7.apk
Television v1.5.3.apk
Tic Tac Toe 1.0.4.apk
Toggle Headset 1.3.apk
Trism 1.3.apk
Unit Converter 1.2.2.apk
UNO 1.0.3.apk
Wifi Analyzer 1.10.apk
Wireless Tether for Root Users 1.51.apk -
cLeanLess
tag
Lassan megérkezik majd az én HEROM is. Végre
Valaki,aki már régóta használja, összetudná írni, hogy mely programokat használja, melyiket miért és mire, valamint ez a főzött rom téma is érdekelne.
Elsősorban a zenelejátszó progik, a kékfog, a hívásidő-üzenet-adatfrgalomszámlálás.
Bármi jöhet amit szerettek, bármilyen hasznos link.Előre is köszönöm, az összes segítő szándékúnak.
(Bocs ,h láma vagyok)
-
buzassy
csendes tag
sziasztok!
az lenne a kérdésem, hogy a főzözz ROM mennyivel jobb, mint a hivatalos? ( ez a főzött ROM megegyezik az Iphone-nál használt Jailbreak- kifejezéssel? ) Illetve ha rootolom a Herot, mivel lesz jobb az életem, vagy a Herom-é?
Köszi előre is -
zetorg
senior tag
tudnátok ajánlani valami normális bluetooth programot?
próbáltam a bluex-et és a bluetooth file transfer-t, de mindkettővel csak a párosításig jutok. küldeni vagy fogadni sem sikerül
-
bejgli86
csendes tag
Az albumborítókra visszatérve, már nekem is feltűnt, hogy nem külön van, hanem az mp3 tartalmazza, nem tudom, hogy hogy kellene "belerakni".
Kérdés: kivel fordult elő, hogy elájult a telefon? Mármint kicsit furán működött, meg néha össze-vissza lépett? Nekem ma volt, bár restart megoldotta. Közben előjött az androidforumon olvasott hiba: nem szólt a füles...Bár restart ezt is hejrehozta, ott írtak alternatív utat, egy toggleheagset nevű widget, amivel ki-be lehet kapcsolni... Az marad is fent a biztonság kedvéért.
ROM frissítést próbált valaki? Mármint az első hivataloshoz képest, mert szintén a fenti fórumon írták,h vannak új, official releasek.
A korábban feltett "ugrálós" hibába is belefutottam, landscape módban pötyögéskor szalad a kép, miközben tecső videó megy, de ha megállítom az írás idejére, akkor megszűnik.
Fotó: tesztben nincsenek mintaképek? nem néztem meg, de szokott lenni, nem?
Szerk.: Megnéztem, vannak... Szvsz fura a kamera, bár a kijelzőn jól mutatnak a képek, gépen nem ellenőriztem még, de hirtelen felindulásból történő fotózásre megteszi, nyílván nem profi gép.Ha valakit érdekel, a zenelejátszó benne, én pl. kíváncsi voltam, bár sokáig kellett keresni, mire találtam vmi értelmeset róla, de megnyugtatok mindenkit teljesen hibátlanul szól egy normál fülessel... Nekem egy kb. 3-4e Ft körüli sony van, tökéletesen meg vagyok vele elégedve, bár a gyári headset sem rossz, de csak ha nincs más...
Egyébként ha gond van érdemes néha megnézni az androidforums.com-ot, ott van külön HERO-s fórum, bár perpill amint látom elég döcögősen megy, de sok segítség van rajta.
-
nikilauda
senior tag
sziasztok!
Aki csinált már hero firmware update-et(1.5 -> 1.6) az segítsen.
Csak kernel fríssítést tudtam csinálni(2.6.27).előre is köszönöm.
-
gyoref1
aktív tag
Hát sehol egy hős lovag aki bemutatná a képeit ?
-
Orient84
aktív tag
csáó fórumozók
baromira filózok mert telefont akarok venni és még nem döntöttem el mi legyen
hogy lehet vele boldogulni angol nyelven?vagy már a frissítésen rajta van a magyar nyelv is? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A HTC legújabb androidos készülékén a gyártó Sense névre keresztelt felhasználói felülete fut. Nem kell több Windows Mobile.
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB Awesome Graphite
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Iphone 13 Pro 128gb
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ASUS ROG Zephyrus G14 GA403UI-QS033W Notebook - Kamatmentes részletfizetés
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest