Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vtechun
veterán
Na, majd legközelebb ilyet veszek. A szoftver jó részét már most is élvezhetem a pénteken átvett G1-esemel Tók jó
Ja és annyit, hogy ezen HTC felirat van és nincs Google felirat sem. Érdekes A dobozos is HTC Dream -es.
[ Szerkesztve ]
-
vtechun
veterán
Szebb mint a Magic, az olyan kis visszafogott, viszont a HTC Dream-ról is azt hittem a képek apaján, hogy egy féltégla De egész kellemes ebben a fehér színben ami nekem is van. Kiváncsi lennék hány embernek van itthon valamilyen Androidos telója.
-
vtechun
veterán
jaja, szinte minimálisan több az én G1-esemnél, kamera, meg némi memória. Meg a szoftver. Ennél azért nagyobb lépés lett volna szükséges szerintem... Ezért is vettem G1-et, mert ennek a 40%-ért...
#58 - ha még most nincs is, biztosan lesz
Így is csak ámulok, hogy csak az ingyenes marketben is mennyi, de mennyi program van
[ Szerkesztve ]
-
vtechun
veterán
lol, mindenki szenved itt , en meg mar ezt is androidrol irom szokom a rendszert. nem olyan gaz ennek sem a kameraja szvsz. zarsebesseg lehetne gyorsabb.
#384 : meg kene kerdezni oket , allashirdetest lattam navngost, amiben android fejkesztot kerestek
[ Szerkesztve ]
-
vtechun
veterán
válasz HTC Hero #538 üzenetére
még annyit ha tudsz nézz meg, hogy ilyen videókat ami pl. indavideo-n vagy videa.hu-n vannak lejatszik-e vagy ne is almodozzak ilyenrol?
egyelőre en a meebo-t használom a G1-en, bongeszes kozben eleg gyakran ki/be lepked, de most tesztkeppen atleptem root-nak es nyomtam ra egy renice -18 -at kivancsi leszek lesz-e valami eredmenye[ Szerkesztve ]
-
vtechun
veterán
-
vtechun
veterán
na, en G1-et vettem, de szerintem ugyanazok kellenek :
wirelles controls/mobile network setting/Acces point names /
Name :
T-mobile MMS gprs /
APN :
212.51.126.10
username:
mms
password:
mms
server:
http://mms.t-mobile.hu/servlets/mms
MMSC:
http://mms.t-mobile.hu/servlets/mms
MMS port :
8080A többi marad alap.!
Na, ezzel nekem müxik, lehet felesleges bele nehany dolog, de most ugy tunik, hogy ezzel megy.
-
vtechun
veterán
jah, ezek alapból benne voltak azért sem írtam a korábbi postomban, gondolván, hogy ez vagy nem számít, vagy neki is benne van.
Viktor0610 : ezért mondtam, hogy én beirkáltam dolgokat a leírások alapján, több dologgal is kisérleteztem, és most müxik, mondtam, hogy nem tuti, hogy igy kell De ha müxik, akkor csak jó benne a lényeg.
[ Szerkesztve ]
-
vtechun
veterán
jah, nekem is eltünt Lehet vmi bug.
lol. és reboot után meg megkaptam az mms-t, amit előzőleg küldtem tesztképpen magamnak (haver, és saját céges telómról küldve ment korábban is, csajoméról meg nem akart menni most valamiért.) Na a barátnőm telójáról küldöttet megkaptam reboot után. Érdekes...
hmm, azóta is müxik rendesen, gyorsan. Érdekes. Add meg a számod, küldök teszt MMS-eket joatomi.
[ Szerkesztve ]
-
vtechun
veterán
Lejárt az idő, reboot után immáron van netes és 2 MMS-es APN.
De most müxik rendesen, elkezdem tesztelni, hogy kilövöm azt az mms-es apn-t amiben apn name ip cim volt. Hátha megy anélkül ill. azt mms-re módosítva.
jut eszembe , Karma vagy valaki : tudtok valami jó képlopó progit androidra? Csináénék néha egy-egy screenshotot.
[ Szerkesztve ]
-
vtechun
veterán
Akkor leírom, most mik vannak belőve. Ahol nincs semmi azt nem írom.
Nálam működő T-Mobile MMS beállítások:
Name:
T-mobile MMS gprsAPN:
mmsUsername:
mmsPassword:
mmsServer:
http://mms.t-mobile.hu/servlets/mmsMMSC:
http://mms.t-mobile.hu/servlets/mmsMMS proxy
212.51.126.10MMS port:
8080MCC:
216[ Szerkesztve ]
-
vtechun
veterán
mostantól az, hogy menned kell a strandra, nem mentség! Attól még írhatsz ide
Tegnap én is folyamatosan online voltam gtalkon es msn-en, hiába strandon voltam. Viszont erre kiváncsi lennék, hogy Hero tulajoknál Meebo nem lépeget-e ki/be mint nálam G1-en. Főleg amikor böngészgetek, vagy ilyesmi.
-
vtechun
veterán
válasz AMD!4ever #575 üzenetére
én néhány órája szedtem le a Bluetooth Fileshare - Bluex nevü alkalmazást, 2 euro-ba fájt, és máris van BT fileküldés orrba-szájba
joatomi : nemtom, nekem már müxik rendesen, sztem inditsd ujra a telót, hátha segit.
Közben tesztelgettem a zenehallgatés prociigényét Meglepve tapasztaltam, hogy az mp3 kb 15%-ban eszi a procit, addig a flac az 8-10 %-ban
Terminalban futtatott top paranccsal néztem egyébként.
Vennem kéne egy 8 gigás SDHC Class 6-os kártyát.
-
vtechun
veterán
akkor letöltheted, a nagy testvér emlékszik majd rá, hogy te egyszer azért fizettél
#585: Ilyen netről letöltős fizetős progikat illegálisan tölti le aki arra hajlamos, simán telepíted és kész, eddig nem volt ilyenekkel probléma. DE fizetős appot, legálisan szeritnem csak a telóra tudsz letölteni.
Nem bánnám iGO -nál az egyéb platformon lévő térképeket simán tudná majd használni.
[ Szerkesztve ]
-
vtechun
veterán
nekem van egy apk ami csinál screenshotot, majd feldobom valahova.
Itt is van : Screenshot Androidra.
[ Szerkesztve ]
-
vtechun
veterán
válasz szrobi66 #846 üzenetére
De mi a problema? Nincs benne semmi opcio? En idozitest belottem majd haziko es uj progi, majd kiirja, ha lejart az ido. Ezutan megint vissza mesz a progiba es egybol ott lesz a kep amit el tudsz kuldeni azonnal mailben. eleg erdekes megoldas, de valamilyen szinten muxik. Ezt mar agybol irtam telorol...
-
vtechun
veterán
hát én is állítottam be az enyémen, de nekem kukorékolt mint az állat reggel Alig tudtam lelőni, mert előtte unlockolni kell a képernyőt - így a biztos a kelés -
én új eszközökre azért élesben nem bízom az ébresztést , először kipróbálom egy pár perccel későbbi időpontra állítva, ha akkor müxik, akkor csak fog később is
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Napelem
- Autós topik
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fujifilm X
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Iphone 13 Mini 256GB Nagyon szép állapot, garanciával, üzletből
- Iphone 14 128GB fekete, Független 93%AKKU, Üzletből Garanciával
- iPhone 11 (product) RED 64GB 100% akkumulátor és hibátlan állapot
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB újszerű,hibátlan állapotban + tok + töltő szett, KORREKT ÁRON!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest